CímlapsztorikMisztikum

Minden betegséget elpusztító vírus a szupergazdagok szolgálatában?

Kiválasztott vérvonal, örökélet “közösségek” uralkodnak felettünk?

Létezik egy vírus, mely az örök élet titkát is rejtheti,de legalábbis a szueprgazdag rétegek feltűnően jó egészségi állapotáért felelhet.

Legalábbis egyes szóbeszédek és a világelitet övező “legendák” azt állítják, hogy egy szuperszérum gondoskodik arról, hogy a világ befolyásos személyei viszonylag ritkán betegedjenek meg.

Hirdetés

A cytomegalovírusok a herpeszvírusok családjába tartoznak és az emberek több mint felében elterjedtek, főként fiatal korban fertőznek.

Mivel nincs rájuk gyógymód, a vírus az érintettek egész életében jelen van, és különösen elterjedt idős korban.

“A CMV-nek általában nincsenek külső tünetei, de együtt kell élnünk vele, mivel nincs rá gyógymód. Immunrendszerünk mindig serény a háttérben, amikor e vírussal van dolga”

A Rothschild pénzekből és a Rockefeller alapítványon keresztül folyó kutatások során megdöbbentő dolgokat tártak fel:

“Azt feltételeztük, hogy a CMV az egereket még sebezhetőbbé teszi más fertőzésekre, mivel felhasználja a tartalékokat és folyamatos munkát ad az immunrendszernek”

– tette hozzá.

A kutatók meglepetésére amikor listeria baktériummal fertőztek meg egereket, a CMV-t hordozó idős egerek hatékonyabban ellenálltak a fertőzésnek, mint azok, amelyek szervezetében nem volt jelen a cytomegalovírus.

Vagyis elhoztak maguknak titokban egy kvázi betegségmentes világot.

Egy olyan szűk közösséget, melybe nem lehet csak úgy belépni, és melynek tagjai a kiválasztott vérvonal alapján avatódnak be.

Hirdetés

A hatalmi elit túléli a bolygó lakosságának nagy részét és vagy egyáltalán nem betegek és alig öregszenek, vagy csak nagyon “minimálisan”.

A világuralom a cél. Az, hogy létrehozzák az ÚJ EMBERT, ami nem fogékony többé a betegségekre.

Ez a faj fog elterjedni a Földön és ezért van szükség a depopulációra, azaz a Föld lakosságának 96%-kal való csökkentésére.

Hogy végül egy szűk, örök életű, kvázi halhatatlan közösség örökölje meg a bolygót.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.