CímlapsztorikÉrdekes világ

Műtéti hegek jelentek meg Putyin nyakán: mégis haldoklik és hónapjai lehetnek hátra?

Újra beindultak a találgatások arról, hogy Putyin halálos kórral küzd és több életmentő műtéte hajthattak végre rajta. Ennek egyik nyomát szúrták ki a felvételeken.

A háború kezdete óta pletykálják, most bizonyítékot találtak rá hogy Putyin halálos beteg?

Az elmúlt hónapokban vadabbnál vadabb elméletek láttak napvilágot az orosz elnök egészségi állapotáról, tavaly nyáron például olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint a vezető rákos, vagy Parkinson-kórral küzd, és képtelen lenne órákon keresztül válaszolgatni a kapott kérdésekre.

Sok fórumon most megint előjött ez a téma.

Hirdetés

Ennek oka, hogy Putyint vasárnap lefényképezték Moszkvában, a Megváltó Krisztus-székesegyházban tartott ortodox húsvéti istentiszteleten.

Putyint titokban megműtötték?

A dialog.ua ukrán hírportál arról számolt be, hogy a TASZSZ orosz állami hírügynökség által készített fotón „egy furcsa jel” látható a nyakán, amely leginkább egy „kiterjedt hegre hasonlít”.

A fotóra Gyenisz Kazanszkij ukrán újságíró hívta fel a figyelmet.

Olekszij Honcsarenko ukrán parlamenti képviselő hétfőn a YouTube-csatornáján közzétett videójában azt mondta, hogy fellángoltak a Putyin egészségéről szóló találgatások.

„Nem nézett ki túl jól a templomban. Nehezen mozgott.

A fényképeken pedig jól látható egy heg a nyakán.

Valószínűleg valamilyen orvosi beavatkozáson esett át”

– mondta az orosz elnökről Honcsarenko a videóban.

Erről számolt be róla a Newsweek is.

Hirdetés

Árulkodó jelek, puffadt arc

Tavaly a Proekt című oknyomozó portál azt írta, hogy a birtokába jutott dokumentumok szerint Putyinnak pajzsmirigyrákja vagy más betegsége volt. Egy volt szovjet kém pedig azt állította, hogy az orosz vezető Parkinson-kórban szenved.

Sokak szerint árulkodó jel volt az, amikor Putyin arca rendszeresen eltorulva, felpuffadva volt több hivatalos megjelenésén.

Az arca alakja rendszeresen megváltozik, néha elég látványosan, ami komoly kérdéseket vet fel akár a testdublőrök használatáról is.

Több olyan felvétel is kering Putyinról, amin az látszik, hogy erősen kapaszkodik az asztalba, és végtagjai rángatóznak.

Számtalan szóbeszéd azt állítja, hogy hónapjai lehetnek hátra és tavaly májusban meg is műtötték, sürgősségi eljárás keretében, el is tűnt egy rövid időre a nyilvánosságból.

A Kreml szerint ugyanakkor semmi valóságalapja azoknak a híreknek, miszerint Vlagyimir Putyin beteg lenne.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!