Érdekes világ

Nagyon erős képek kezdtek el terjedni: az emberek totál kiakadtak Orbán sajtófőnökére

„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”

– ezzel a mondattal reagált Havasi Bertalan Orbán Viktor sajtófőnöke, amikor arról kérdezték, mi a miniszterelnök álláspontja Magyar Péter állításaival kapcsolatban.

Azután, miután Varga Judit volt férje több Facebook-posztban, és a Partizánnak adott interjúban is többek között Rogán Antalt és a kormányzati kommunikációt bírálta élesen, amiért a kegyelembotránynak az lett a vége, hogy Novák Katalin és Varga Judit politikai karrierje is csúfos véget ért.

Hirdetés

A politikai felfordulás hangzavarában könnyű megfeledkezni arról, hogy az ügy mögött áldozatok vannak, hiszen Novák Katalin az aláírásával, Varga Judit pedig az ellenjegyzésével egy olyan embernek adott kegyelmet, aki a bicskei gyermekotthonban történt szexuális bántalmazást próbálta meg eltussolni.

A közösségi oldalakon felbukkanó néhány mém ennek a tragédiájára próbál meg rávilágítani, egyúttal bizonyítványt kiállítva a kormány viszonyulásáról is azokhoz az emberekhez, akiknek a megvédéséért kellene felelősséget vállalnia.

Sokak szerint ezzel egyértelműen lábon lőhette magát a kormány.

Sőt, egyesek szerint a Fideszen belül óriási a zavar és nehéz megmondani, hogy a következő napok eseményei mit fognak hozni.

Ezért fél most a kormány.

Hisz eddig minden kétségbeesett próbálkozást le tudtak verni a szereplők margóra helyezésével, kiirtották a szolidaritást, az összefogást.

Most van egy téma, ami nemcsak közös nevezőre helyezi az emberek többségét, de az egyéni sérelmeiket is felkaparja.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.