Egészségünk

Napvilágra került: 50 éves elhallgatott rákgyógymóddal álltak elő, vajon mikor takarítja el őket a gyógyszerlobbi?

Olcsó, szinte fillérekbe kerül a gyógyszeripar aranytojást tojó tyúkjának számító kemoterápiával szemben.

Már ketyeg a bomba, és csak idő kérdése, hogy soha többet ne halljunk erről a felfedezésről?

Sokkoló információk láttak napvilágot, ezt az eljárást 50 évvel ezelőtt egy bátor orvos már megpróbálta “átnyomni” az egészségügyben…

Hirdetés

De még neki sem sikerült, ellehetetlenítették, besározták…

A történelem vajon megismétli önmagát? Reméljük ez minél nagyobb nyilvánosságot kap!

Az már nagyon régóta köztudott bizonyos berkekben, hogy a rák ellenszere talán már rég meglehet.

Ma már a mainstream média is kezdi kapizsgálni, hogy valami nincs rendben a rák gyógymódjának a kutatása körül.

Legalább 50 éve hazudoznak ugyanis, és különféle kutatásokkal butítják az embereket, keltenek hamis reményt a hozzátartozókban.

A valóság azonban az, hogy az elmúlt évtizedekben a rák ellenszerét módszeresen a szőnyeg alá söpörték, hogy a kemoterápiát hozzák helyzetbe.

Hiszen ez az az aranytojást tojó tyúk, mely mérhetetlen profitot halmoz fel az onkológiának.

Nemrégiben egy izraelin egyetemen – egész pontosan Tel Aviv Egyetem – olyan felfedezést tettek, ami egy 50 évvel ezelőtti gyógymódra emlékeztet.

Mert szinte ugyanaz… a dokumentumok melyek napvilágot láttak, az elfeledett Dr. Royal Rife-hoz köthetők, aki rájött, hogy a ráksejteket bizonyos frekvenciákkal “bombázva” szét lehet robbantani.

Hirdetés

Ifj. Royal Raymond Rife (1888 – 1971) egy tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező volt. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.

Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat.

Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak.

Ezeket a rendkívül kisméretű, lilás-vörösen fénylő, élő alakzatokat BX bacilusoknak nevezte. Erről a speciálisan fénylő mivoltukról voltak felismerhetőek más közegekben is.

Rife precizitására utal az is, hogy több mint 400-szor megismételte kísérleteit, és minden egyes alkalommal a BX típusú bacilus mindig rákos daganatot keltett.

Akárcsak ahogy azt egy francia kutató-tudós, Béchamp korábban feltételezte, azt észlelte, hogy az alaptípusú élő mikro-alakzatok, amik anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak, csak bizonyos betegséget kiváltó feltételek esetén alakulnak át betegséget okozó formává.

A Tel Aviv Egyetem kutatói a megoldását alkalmazták egy nagyszabású kísérletben.

Ebben a ráksejteket bizonyos frekvenciákkal bombázták.

Az eredmények pedig minden addig látott más eredményt felülmúltak.

A Rife által végzett kísérletsorozatban egyébként a rákos daganatok fokozatosan visszahúzódtak. 3 hónap alatt 14 beteg teljesen felépült. A teszt eredetileg kitűzött 90 napja után, a frekvenciák módosításával 4 héten belül a két megmaradt beteget is sikerült stabilizálni, majd lassan kigyógyítani.

A teszt “90 nap”-os határidő nélkül viszont 100%-os sikernek tekinthető.

A Tel Aviv Egyetem kutatásai is bámulatosak voltak:

Kiderült, hogy az egerek szervezetében lévő daganatokba juttatott mikrobuborékok 250 kHz-es ultrahang-frekvenciával felrobbantva a ráksejteket nagy arányban megsemmisítették.

“A robbanás után a tumorszövetek 80%-a elpusztult, ami rendkívül pozitív eredménynek mondható. A célzott kezelés, ami biztonságos és egyben olcsó, a daganat nagy részét eltávolította”

-jelentették be a kutatók.

Most már csak az a kérdés: mikor fog a kutatók eredménye és a teljes tanulmány a semmibe felszívódni a gyógyszerlobbi nyomására…?

Mert ne legyünk naivak, ha valóban működik az eljárás, ennek is könnyen ez lehet a vége…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.