Egyéb

NASA informátor: az űrügynökség eltitkolja a földönkívüli látogatásokat

A NASA informátora, aki azt állította, hogy az űrügynökség bizonyítékkal rendelkezik az idegen életről, amit szigorúan eltitkolnak, rákban halt meg.

Bob Oechsler az 1970-es években az amerikai űrprogramban dolgozott küldetés specialistaként, aki a robotikai szakértelmét felhasználva tanulmányozta az UFO jelenségeket, és néhány meglepő felfedezést tett.

A 71 éves Oechsler június 6-án halt meg, muitán két és fél évig küzdött a tüdőrákkal.

Hirdetés

Egy online gyászjelentés szerint “békésen, családi körben hunyt el” Edgewater-ben, Maryland-ben. Feleségét Kristent, valamint Dan, Tracey és Skylar nevű gyermekeit, két unokáját és testvéreit hagyta hátra.

Bob az Apollo-Szojuz projekt dokkológallérján dolgozott, amely az első orosz és amerikai közös nemzetközi űrmisszió volt, valamint számos más mélyűri projektben vett részt.

Ám az ufológia területén az 1980-as és 1990-es években végzett munkája tett őt világhírűvé, miközben számos kiemelkedő esetet vizsgált.

írja az ÚjVilágtudat

Bobot állítólag felkérték, hogy tanácsadója legyen a NASA által támogatott “Kozmikus utazás projektnek,” egy utazó kiállításnak, amely egy űrrepülőgép és űrtábor teljes méretű modelljét tartalmazza.

A kiállítás egyharmadában UFO-k és földönkívüliek láthatók, melyhez tartozott egy 600 férőhelyes nézőtér, amely Bio-Tech űrhajóvá változott, és egy UFO bemutató terület interaktív kioszkokkal.

Bob azt állította, hogy találkozott a Pentagon felső vezetőivel, akik támogatták a projektet.

Felidézve egy állítólagos washingtoni tábornokkal folytatott megbeszélését, Bob azt állította, hogy a beszélgetés során “egy kiállításról esett szó, ahol egy idegen/földönkívüli holttestét mutatnák be egy kriogén tartályban”.

“A tábornok úgy jellemezte, hogy a tartály űrkorszaki megjelenésű koporsóként kék csővilágítással rendelkezik az átlátszó polikarbonát fedél alatt, amit olyan szögben állítanának fel, hogy ne tűnjön koporsónak,” – mondta.

Hirdetés

“Úgy tűnt, hogy aggódott a valódi dolgok és minták felhasználása miatt, és hosszasan érdeklődött, hogy mit gondolok a közvélemény felfogásáról és arról, hogy a közönség úgy gondolja majd-e, hogy egy ilyen kiállítás valódi, vagy hogyan lehet hitelesebbé tenni valamiféle hivatalos plakettel.”

“Azt javasoltam, hogy egy kísérő boncolási jelentés színes fényképekkel segítene a hitelesség szempontjából.

Valójában azt a benyomást keltették, hogy rengeteg test közül választhatnak!”

Miután a projekt véget ért, a NASA tisztviselői tagadták, hogy valaha is tanácsadóként dolgozott velük, és azt állították, hogy csak idegenek és repülő csészealjak modelljeit mutatták be.

A NASA azt is tagadta, hogy meglátogatta az általa említett helyeket, és hogy UFO-kat mutattak volna neki.

1989-ben Bobnak sikerült beszélnie Bobby Ray Inman admirálissal, a CIA Tengeri Hírszerzési igazgatóhelyettesével, aki értesítette, hogy az Egyesült Államok kormánya nem emberi eredetű technológiával rendelkezik.

Egy rögzített telefonbeszélgetés során Bob állítólag azt kérdezte: “Gondolja-e, hogy valamelyik helyrehozott jármű valaha elérhetővé válik technológiai kutatás céljából a katonai körökön kívül?”

Inman admirális azt válaszolta:

“Őszintén szólva, nem tudom. Tíz évvel ezelőtt a válasz nemleges lett volna. Ha az idő előrehaladtával nyitottabbá válnak ezzel kapcsolatban, lehetséges.”

Bob videofelvételeket is elemzett kínai lámpás alakú tárgyakról, amelyeket Ed Walters építési vállalkozó rögzített a háza felett.

Öt hónapot töltött a felvételek elemzésével a Marylandi NASA Goddard Űrrepülőközpont operatív létesítményeiben, és arra a következtetésre jutott, hogy az UFO-k nem rádióvezérelt modellek voltak.

Egy másik híres eset, amelyet vizsgált, az úgynevezett Guardian felvétel volt, amikor egy kanadai család egy UFO landolásának volt szemtanúja a saját mezőjükön.

A BBC Radio 1-nek adott egyik 2007-es interjújában egy UFO-t írt le, amit megmutattak neki, és elmagyarázta, hogy “Körülbelül 30 láb átmérőjű korong alakú jármű volt. A középső rész körül egy kicsi kupola volt. A külső éle mentén azonos távolságban kiálló karimák voltak.”

A projektet később az 1990-es évek elején költségvetési okokból megszakították más NASA projekttel együtt, beleértve a SETI-t, a földönkívüli intelligencia keresését.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.