CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

NASA: létezhet az X bolygó, mely a Föld pusztulást hozhatja el? A Nibiru felénk tart?

Korábban a NASA is megerősítette, hogy nagyon is elképzelhető, hogy létezik egy rejtélyes bolygó, amely a Naprendszerünkben bujkál.

Ez pedig azért nagyon aggasztó, mert az állítólagos sumer pecséthengerek által leírt prófécia szerint egy ehhez hasonló bolygó jelenti majd a Föld végét.

A sumerok világvége mítosza

Kétségtelen, hogy a valaha volt egyik legrégebbi civilizációnak, a sumeroknak valamilyen rejtélyes forrásból fogalma volt a minket körülvevő univerzumról, és tisztában voltak a csillagokkal, a bolygók létezésével is.

Hirdetés

Nem egy sumer pecséthenger és faragvány létezik, melyen jól kivehető a Naprendszer egyfajta ősi térképe, és az egyes bolygók.

Ami a furcs aza egészben hogy egyes faragványokon felfedezhető egy ismeretlen bolygó is.

A Zecharia Sithchin professzor által értelmezett sumer üzenetek szerint ez a bolygó a Nibiru nevű planéta, ami egykor a Földet látogató ősi istenségek, az Anunnakik szülőbolygója volt.

A sumer legenda szerint – Sitchin értelmezésében – Marduk csillaga, azaz a Nibiru fogja az emberi civilizáció végét, pusztulását jelenteni.

Vagyis a sumerok egyfajta ősi üzenetet és figyelmeztetést hagytak hátra egy elkerülhetetlen világvégéről.

A NASA szerint létezhet az X bolygó

A NASA által anno “Planet X”-nek hívott bolygó a Neptunon túl keringhet, és tavaly egy tudós úgy nyilatkozott, hogy évek kérdése, és felfedezhetjük teljes bizonyossággal.

A Nibirut először William Pickering és Percival Lowell matematikai számításai alapján valószínűsítettek. Miközben a Naprendszer bolygóinak mozgását vizsgálták.

Úgy vélték, hogy a kutatási eredmények alapján léteznie kell még egy jelentős méretű (a Föld méretének tízszerese) bolygónak is.

1992-ban ezeket a kutatásokat cáfolták, az adott kor mérési eszközeinek pontatlanságára fogták a malőrt, és úgy tűnt, mégsem létezik a Nibiru. Későbbi kutatások alapján azonban feltűnt a NASA honlapján is a “Planet X” rejtélye.

Hirdetés

Ma pedig már minden jel és közvetett bizonyíték arra utal, hogy valóban ólálkodik a Naprendszerben egy számunkra még ismeretlen és nagy méretű kőzetbolygó.

Ezen a ponton érkezett a történetbe a sumérok kísérteties jövendölése.

Pusztulást hozhat a Földre

Ha valóban igaz a legenda, és Sitchin kutatásai tükrözik a valóságot, akkor ez azt is jelenti, hogy a NASA valóban a Nibirut találhatja meg hamarosan.

Sokak szerint pusztán évekre vagyunk attól, hogy az X-bolygó felfedezésre kerüljön.

Megint mások azt mondják, hogy a Nibiru legalább 3700 éves keringési ciklussal rendelkezik és időnként Föld közelbe kerül, áthaladva a belső naprendszeren.

Léteznek olyan hipotézisek is, hogy ezek egybeeshetnek a földtörténet nagyobb kihalási eseményeivel is.

Sőt, olyan szóbeszédek is rendre felmerülnek, miszerint a világelit titokban már tud a Nibiru ismételt eljövetelkéről és arról, hogy ez katasztrofális hatással fog járni a földi életre nézve, ezért elkezdték evakuálni saját magukat a Holdra és a földkéreg mélyébe vájt városokba, óvóhelyekre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!