Érdekes világ

“Nem lesz semmid, de boldog leszel”: 2030-ra jön az ÚjVilágrend, ahol a szabadságunktól és tulajdonunktól is megfosztanak minket

Döbbenetes terv van készülőben, valóban végrehajthatják a Great Reset, azaz Nagy Újraindítás Tervét?

“Great Reset = Kommunizmus 2.0

Semmid sem lesz és boldog leszel. Nem ismerős valahonnan? Annyit változott a 2.0-ás változat, hogy nem a népé lesz vagyon, hanem nálunk okosabb vezetőké, akiktől bérelhetjük. Csodás.

Hirdetés

Javaslom, hogy kezdjünk mozgalmi nótákat tanulni, mert szükség lesz rájuk, a múltat például biztos újra eltörik”

-ilyen és ehhez hasonló gondolatok keringenek az állítólagos Nagy Újraindításról, melyet 2030-ig terveznek végrehajtani.

Az idő vészesen fogy, a jelenkor folyamatai pedig az elmélet hívei szerint mind egy irányba mutatnak:

Abba a korszakba, amikor a magántulajdont fel kell számolni, az embereket pedig a “nincstelen” tömegesített kultúrába kell átvezetni.

Ha pedig szükséges és a hatalom majd megkívánja, akkor bizony a szabadságukat is el kell venni a tömegeknek, de nem erőszakkal.

Addigra már a hatalom olyan szinten mélyaltatásban fogja tartani a társadalmat, hogy az emberek nagy része önként és dalolva adja fel a szabadságát a biztonságért cserébe.

2030-ra erőszakmentes diktatúrák alakulnak ki, melyek már csupán egyetlen lépésre lesznek egyetlen olyan hatalmas falansztertől, mely újraegyesíti az egész világot, egyetlen szuperállamban.

Egy olyan Világrendben, ahol minden ember egyenlő – és mindenki a hatalom által van megfigyelve és neki van alárendelve

-állítják.

Hirdetés

Mit is állítanak még azok, akik hisznek abban, hogy 2030-ra megtörténik a nagy átrendezőpdés?

“2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban, amiről most már nincs időm beszélni, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog, arra a 2030 környéki időpontra,

ami minden nemzetet megpróbál majd, és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stresszteszt alá helyez majd, arra a 2030-ra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat ott és akkor majd bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk fölhasználni.

Ez van előttünk.”

A Nagy újraindítás gondolata egyébként nagyon is valós Klaus Schwab az egyik fő szószólója többek között.

Elmondásuk szerint az embereket a közös “tulajdon” felé kellene terelni és el kell nekik magyarázni, hogy sokkal jobb lesz a jövőben bérbe venni, bérelni valamit, mint tulajdonolni.
Nem lesznek autók, helyette tömegközlekedés.

A mobiljaink sem mindig a mi tulajdonunkban vannak, lásd az iPhone-ját az ember nem is szerelheti szét mert nem számít a saját tulajdonának annak ellenére, hogy megvette, legalábbis a cég erősen próbálkozott ezzel a “modellel” és gyakorlattal.

A Great Resettel riogatás azonban nem teljesen fedi a valóságot.

Bár tény, hogy efelé tolják erővel a világot, az még kérdés, hogy mennyire fognak ezzel a hatalmak visszaélni.

Persze kizárni sem lehet, hisz a történelem folyamán már oly sokszor mutatta meg az emberi faj a gonoszabbik arcát, ha a sokaság egy szűk réteg kezébe helyezte a hatalmat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!