EgészségünkÉrdekes világMisztikum

Nem mindegy, kitől kapod a kereszted! Ez történik, ha viseled! Erről jobb ha tudtok!

Különleges hatalommal bírnak felettünk. Feltölthetnek energiával, jó közérzetet biztosíthatnak. De nagyon nem mindegy, kitől kapod! Néha komoly balszerencsét hozhat!

Az egyik legerősebb amulett, a nyakunkban hordott kereszt. Ez nem egyszerűen egy ékszer, ami éppen kiegészíti a viseletünket.

Ezek a keresztek gyakran családi örökségek, amelyet a szüleinktől, vagy a nagyszüleinktől kapunk.

Hirdetés

El kell mondanunk, hogy e tárgyak továbbadásával (különösen ha templomban megszentelt darabról van szó) átruházódik a nemzedékeken át őrzött spirituális erő, energetikai rezgések és érzelmek.

Ha ez a kereszt szerencsét hozott az elmúlt generációknak, akkor ezeket a pozitív energiákat az utódoknak is átadja. Azonban, ha szerencsétlen események tanúja volt, jobb, ha lemondasz erről a tárgyról.

Ritkán fordul elő, hogy egy megszentelt kereszt balszerencsét hozzon, de ez is előfordulhat.

Az egyik legerősebb ékszer a katolikusok által viselt rózsafüzér. Ennek az amulettnek különleges jelentősége van, és ugyanazokat az energiákat hordozza, akár fából, ezüstből vagy aranyból készül.

A keresztek mellett az angyalokkal vagy csillagokkal ellátott medálok is spirituális védelmet nyújthatnak, amikor a leginkább védtelennek és reménytelennek érezzük magunkat.

Másrészt a piramisformát, a sárkányt vagy a Dávid csillagot nem viselheti akárki.

Ezek a szimbólumok csak a kiemelkedő érzelmi intelligenciával rendelkező embereknek ajánlottak.

Ezek a tárgyak úgy viselkedhetnek, akár egy bumeráng.

A negatív energiákat továbbító vagy dühös embert ugyanazok az energiák érhetik egy másik embertől, aki ugyanazokat az amuletteket viseli.

Hirdetés

Sokan úgy vélik, hogy ha egy tárgy, amulett vagy szobor eltörik, az általa közvetített összes pozitív energia szétszóródik.

Ez mindenesetre elég kockázatos dolog.

Az ezoterikusok azt mondják, hogy ha ezek a tárgyak akkor törnek el, szakadnak el, amikor pszichésen a padlón vagyunk, akkor ez az istenség által küldött jelzés, hogy mielőbb meg kell szabadulnunk bizonyos fájdalmas emlékektől.

A dekorációs tárgyak, vagy feng shui tárgyak megrepedése is arra vonatkozó figyelmeztetés, hogy valami nem működik megfelelően az életünkben.

Azok, akik az amulettek ránk gyakorolt hatását tanulmányozzák, azt mondják, az is rendkívül fontos, hogy az élet melyik pontján választunk ki egy szerencsét hozó tárgyat.

Ezeket nem a sorsdöntő pillanatokban kell beszereznünk. Azt mondják ugyanis, hogy az univerzum nem jutalmazza azokat, akik csak válság idején fordulnak az istenség felé.

Ezért célszerű akkor megvásárolnunk ezeket a tárgyakat, amikor jó lelkiállapotban vagyunk, és az energiáink magas frekvencián vibrálnak.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.