Misztikum

“Nem vagyunk egyedül”: titkos jelentés érkezett az UFO-król, kitálalt egy tisztviselő az idegenekről

Több olyan jelentés is napvilágot látott, mely alapjaiban formálhatja át a világunkat.

Egy volt tisztviselő tálalt ki az idegenekről

David Charles Grusch, volt hírszerzési tisztviselő érzékeny információkat szivárogtatott ki az Egyesült Államok titkosított programjáról, amely szerint a hatóságok ismételten földönkívüli űrhajókra bukkantak.

A férfi 2021 végétől 2022 júliusáig az úgynevezett NGA UAP társvezetője volt, amelyet az UFO-kkal, hivatalosan az „azonosítatlan jelenségek” kivizsgálására hoztak létre.

Hirdetés

A The Brief jelentése szerint az UFO-programokat az állam már hosszú idők óta rejtegeti.

Gruschnak pedig közvetlen tudomása van arról, hogy a programmal kapcsolatos információkat még a Kongresszus elől is eltitkolták, hogy „szándékosan meghiúsítsak a program törvényes felügyeletét”.

Jonathan Grey, az UAP megfigyelésre szakosodott hírszerző elmondása szerint a program keretében a legfejlettebb szenzorokat használják.

Mindezt azért is, hogy pontosan azonosítsák a gépek eredetét (melyekről később kiderült, hogy nem földi eredetűek voltak).

Földönkívüliek léteznek, elég bizonyítékot látott

„A földönkívüliek léteznek. Nem vagyunk egyedül” – jelentette ki.

Grey úgy véli, hogy a tanulmányok és a komplex programok létezése nem maradhat többé titokban.

Elmondta azt is, hogy több jelenlegi és volt tisztviselő megosztott vele eltitkolt információkat és egy helyszínt, ahol az űrhajót megtalálták.

Grusch szerint veszélyes, hogy a jelenleg is tartó „fegyverkezési verseny” titokban folyik, mert ez „meggátolja az embereket abban, hogy felkészüljenek a földönkívüliek váratlan látogatására”.

„Remélem, hogy ez a leleplezés sokként éri majd a világot és általa a világ nemzetei is újraértékelik prioritásaikat” – tette hozzá.

Hirdetés

Az űrhajó híre egyébként már egyáltalán nem újkeletű, márciusban például a Pentagon maga erősítette meg, miszerint elképzelhető, hogy földönkívüli anyahajók és kisebb űrszondák látogatják Naprendszerünk bolygóit.

Abraham Loeb, a Harvard Egyetem kutatója pedig már 2017-ben megírta, hogy az idegen űrhajó azért érkezett, hogy drónokkal megfigyelje az embereket.

A napokban a NASA azonosítatlan légi jelenségek tanulmányozásával megbízott testülete azonban megtartotta első nyilvános ülését, amelynek során többször is hangsúlyozták, hogy a jelenségek valószínűleg nem földönkívüliekhez köthetők.

A Pentagon és a NASA Nagy Felfedésre készül?

Egy jó ideje mondogatják ufós körökben azt, ami most tényleg elkez dhet valósággá válni.

A jövőben (akár heteken, hónapokon, legfeljebb éveken belül) egy úgynevzett nagy felfedés keretében fogják bejelenteni a bizonyítékokat arra, hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban.

A szkeptikusok szerint ha lesz is ilyen, maximum az képzelhető el, hogy más bolygón életet találnak, ám ez is egy egetrengető felfedezés lesz.

Az ufós körökben azonban ennél is tovább mennek és azt mondják, hogy a Földön tartózkodó, a minket megfigyelő földönkívüliekre fognak egyértelmű bizonyítékként szolgálni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!