CímlapsztorikMisztikum

Nick Pope szerint a második eljövetel nem az Istenek, hanem a földönkívüliek eljövetele lehet – elmondta, milyen lesz az első kapcsolatfelvétel

Elmondta, milyen lesz az első kapcsolatfelvétel az idegenekkel.

“Hatalmuk megkülönböztethetetlen lehet az istenek hatalmától, amelyet a vallásos emberek imádnak, és technológiájuk valóban megkülönböztethetetlen a mágiától.”

Ez lehet az ősi istenségek mítoszára is a magyarázat?

Hirdetés

Ősi Istenek mítoszai

Az emberi civilizációk és ősi népek mind rendelkeznek olyan mítoszokkal, melyek valahogyan az égi istenekhez köthetők.

Ott vannak a kachinák, vagy a dogon törzsek csillagmítoszai, a felhők közül érkező égi vándorok, de az indiai szanszkrit iratok is említenek égi szekereken közlekedő istenségeket.

Ezek az akkor még primitívnek számító kultúrák sok paleoaszrtonautikai szakember szerint ősi idegen civilizációkat láthattak, ám számukra a fejlett technológia olyan volt, mint valami mágia, és az űrhajósok mintha isteni lények lettek volna.

A viking istenek, az egyiptomi szent lények, vagy az afrikai törzsek kozmikus hüllő mítoszai tehát ugyanabból a forrásból táplálkoznak.

A kormányzatok sokkal többet tudnak mint amit megosztanak

Nick Pope a brit Védelmi Minisztérium egyik fő szakértője volt, így rengeteg olyan titkos dokumentumba és aktába láthatott bele, amibe még egyes politikusok sem.

A tapasztalatai azt mondatják vele, hogy a világ nagyobb országainak vezetői és a kormányzatok felső körei sokkal többet tudnak az idegen világok létezéséről, mint mások.

Vagy mint amit elmondanak. Sőt, állítása szerint titokban talán már rég meg is történhetett az első kapcsolatfelvétel is.

Nick Pope szerint: “A nyílt első kapcsolatfelvétel lehetősége már nem tűnik tudományos fantasztikumnak.”

Ugyanakkor az idegenek nyílt, első kapcsolatfelvétel a Föld lakóival igen látványos lesz, és bizonyos értelemben olyan, mint a múlt időkben élő primitív törzsek találkozása az égi istenekkel.

Hirdetés

Sőt, maga a Biblia a második eljövetelként említett eseményt talán épp egy ilyen kapcsolatfelvételnek érti a jövőben.

A Bibliában leírt második eljövetel

A Biblia leírja, hogy az égi ítélő szék és Jézus egy napon visszaér a Földre, és akkor fog dönteni élők és elhunytak sorsáról.

Ez egy jövőbeli esemény lesz, melyet égi jelek előznek majd meg.

“Tegyük fel, hogy az emberiség az első kapcsolatfelvétel küszöbén áll.”

Kijelentette, hogy “minden kellően fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól”.

Nick Pope szerint ez olyan lesz – mármint az első kapcsolatfelvétel – mintha Istenekkel találkoznánk.

Tekintettel az univerzum korára, lehetnek civilizációk, amelyek millió vagy akár milliárd évekkel járhatnak előttünk. Hatalmuk megkülönböztethetetlen lehet az istenek hatalmától, amelyet a vallásos emberek imádnak, és technológiájuk valóban megkülönböztethetetlen a mágiától.”

-jegyzi meg Nick Pope.

Istenek az égből , égi szekereken

Az égi ítélőszék talán egy Földünkre látogató civilizáció lesz, mely technológiailag 2-300, vagy akár több ezer évvel előttünk jár.

Bármi, amit látunk majd, a valóságos csodával ér fel, mert értelmezni sem fogjuk tudni.

Emiatt pedig önmagában istenekként fogunk tekinteni rájuk.

Feltehetően azok az isteneink lesznek, akik itt hagytak minket egykor a Földön, és akik eredetileg az emberiség teremtői is lehettek a múltban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!