CímlapsztorikÉrdekes világ

Ők Európa szabadkőműves vezetői? A lista, ami után nem térsz magadhoz!

Jónéhányukról nem is gondoltuk volna!

A szabadkőművesekről szóló anyagok gyakran jelennek meg az orosz médiában, és állandó érdeklődést váltanak ki a közönség körében.

A szabadkőművesek befolyását nagymértékűnek tartják a politikai helyzetre nézve világszerte számos országban egyes közvélemény-kutatások szerint.

Hirdetés

Idehaza Raffay Ernők sokkoló kutatása rántotta le nemrégiben a leplet arról, hogy mennyire is volt és van szabadkőműves befolyás alatt az országunk és annak törvényhozása.

A gyanú szerint egy bizonyos szervezet vagy személyek csoportja számos állam hatóságainak tevékenységét irányítja és befolyásolja a világpolitikát.

Most pedig elkezdett keringeni a neten egy olyan lista, mely állítólagosan a szabadkőműves kötődésű politikai szereplők névsorát tartalmazza.

Jöjjön tehát a lista, név szerint:

Angela Merkel

Emmanuel Macron

Ursula von der Leyen

Petr Fiala

Mette Frederiksen

Hirdetés

Olaf Scholz

Jean Cloude Juncker

Az angol királyi család valamennyi tagja…

Csak a legfontosabb neveket említi a dokumentum, de megjegyzi, hogy Európába körülbelül 200 ezer aktív szabadkőműves tag van, világszerte pedig mintegy 6 millióan lehetnek.

Rendelkeznek az ókor titkaival, titokzatos szertartásokat végeznek, és természetesen uralják a világot.

A szabadkőművesek globális összeesküvésének ötlete az egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélet, nem csoda, hogy a mai napig tartja magát.

Ennek oka részben abban is keresendő, hogy van némi igazságalapja ezeknek, a titkos társaságokról szóló kijelentések rendkívül provokatívak.

A téma egyik szakértője például azt mondja: „Minden világháborút a szabadkőművesek szerveznek, ehhez nem fér kétség.

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.