CímlapsztorikÉrdekes világ

2028: totális ellenőrzés és a készpénz betiltása vár ránk

Büntetés a pokolban? 2028-ra tervezik az emberiség globális ellenőrzését. Senki sem bújtat el előle.

Egyre inkább egy olyan világ felé haladunk, ahol globális ellenőrzés vár majd ránk az élet valamennyi területén.

A gazdasági és pénzügyi világot maga alá hajtó hatalmi elit már egy ideje gőzerővel készíti elő azt, hogy leszámoljanak a készpénzzel.

Hirdetés

A készpénzforgalom ellenőrizhetetlen, azért be kellene tiltani az ő nézeteik szerint.

Ezzel totális kontrollt és rálátást nyernek az emberek költéseire, pénzügyeire.

Gazdasági értelemben nem lesz többé titok egy ilyen elit rendszer előtt az átlagembernek, ráadásul a rendszer megkerülhetetlen lesz és egyeduralkodó.

A mi szempontunkból 2020-ban elkezdődött egy új pénzügyi rendszer, egy globális világreform, amely fokozatosan fejlődik, és 2024-ben kerül felszínre.

Hogyan látja majd ezt a közvélemény?

2024 áprilisa és júniusa között megtudjuk, hogy megjelent egy új pénzügyi platform – egy alternatív fizetési és megtakarítási mód.

Ez az új rendszer elsőre nem kap nagy figyelmet, hiszen alternatívaként kerül bemutatásra. De nagyon gyorsan, több év leforgása alatt, ez vitathatatlanná válik.

2028-ban azzal fogunk szembesülni, hogy már nincs jogunk úgy intézni a pénzügyeinket, mint korábban, és maga a folyamat már 2024-től elkezdődik.

Jövő év áprilisában és májusában egy nagyon érdekes konfiguráció alakul ki, ritka, és egyesek számára egyben örömteli áttörés a jövőbe.

Hirdetés

2025-től a papírpénz fokozatos kivonására számíthatunk. Még mindig nem világos, hogy pontosan hogyan valósítják meg ezt a mechanizmust.

Ennek ellenére a készpénz forgalomból való kivonására szolgáló eszköz már elindult, és fokozatosan fejlődni fog.

2024-ben sok ország bejelentheti saját elektronikus valuta létrehozását. Kezdetben ez lehet a papírpénz analógja, például egy elektronikus dollár vagy euró. Idővel azonban az elektronikus pénz és a papírpénz árfolyamának költsége a digitális változatuk értékének növekedése irányába fog változni.

Vagyis a készpénzt így vagy úgy kivonják a forgalomból.

A világot irányító szűk pénzügyi körök ezzel korlátlan hatalmat kapnak majd, mivel minden elköltött pénz ebbe a rendszerbe lesz “bekötve”.

Nyilvánvaló, hogy a harmadik világbeli országokban még meg lehet majd találni a kiskapukat, de a fejlett nyugati világban többé nem lehet érvényesülni, csak ha a rendszer részévé válunk, és az ő játékszabályaik szerint éljük az életünket és dolgozunk azért, hogy ezek a “fáraók” piramist építhessenek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.