Címlapsztorik

Orbán Viktor újabb szakállas képpel üzent: mindenki készüljön fel

Orbán Viktor miniszterelnök újabb szakállas fotóval jelentkezett Facebook-oldalán.

Orbán Viktor miniszterelnök újabb szakállas fotóval jelentkezett Facebook-oldalán: ezúttal egy újsággal a kezében, egy rövid üzenettel örvendeztette meg követőit.

„Becsengettek” című bejegyzésében egy fotót közölt a magyar kormányfő.

Hirdetés

A fényképen egy konyhában ül, kezében egy Nemzeti Sport, a fotóra pedig azt írta: „a szünetnek vége”.

A szakállas időszaknak azonban még láthatóan nincs:

A kormányfő borostája változatlanul fehéren virít, az öltöny, élére vasalt ing helyett pedig még mindig egy hawaii mintás inget visel – a magyar miniszterelnök szabadsága vélhetően még nem ért véget.

Mint megírtuk, a miniszterelnökhöz közel álló informátor szerint ez egy „húzós év volt” Orbán Viktor számára, amitől elfáradt és kimerült, ezért van szüksége idén a hosszabb pihenésre.

Először augusztus 7-én, egy Brač szigetén lévő étterem vezetője osztotta meg az Instagram-oldalán a fényképet, amelyen a magyar miniszterelnök még megborotválkozva látható egy látványos mintázatú nyári ingben.

Egy nappal később, augusztus 8-án egy horvát újságíró arról számolt be, hogy lerobbant a motorcsónak, amelyet a kormányfő is használt, ezért Orbán Viktort feleségével és biztonsági őrével együtt partra vitte.

Nemrégiben a Hvar városa melletti Pakleni-sziget egyik éttermében állt össze egy kép erejéig a horvát államfővel,

Zoran Milanovićcsal, múlt héten pedig Németh Zsolt, a Fidesz egyik alapító tagja, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke posztolt közös fotót a borostás Orbán Viktorral.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.