CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Akasha krónika: ez fog kibontakoznia Földön és ez vár az emberiségre

A Felfedés elkezdődött…

Korszakváltás előtt vagyunk és az emberek egy másik valósággal találkoznak majd. Döbbenetes állítások az Akasha krónikában.

Az Akasha krónika az energialenyomatok hatalmas tere, olyasmi, mint egy univerzális videokönyvtár, egy élő rezgésmező, ahol minden lehetséges jövő, jelen és múlt el van tárolva.

Hirdetés

Amint a lelkünk elkezdi megtapasztalni létezését, felszabadul egy energiamező, amely rögzít minden gondolatot, szót, tettet, vágyat és érzést.

Mindenesetre ezt a „helyet” a nyugati tudomány nem ismeri el, és semmilyen módon nem bizonyította, hogy létezik, így bárki vitathatja, hogy valóságos.

Egy közelmúltbeli interjúban Aingeal Rose O’Grady, akinek figyelemre méltó képessége van hozzáférni az Akasha krónikához – amely az emberi tapasztalatok és az univerzum történetének minden tudását tartalmazza – kijelentette, hogy bolygónkon jelentős változások fognak bekövetkezni,
beleértve a hatalomváltást és egy új valutát a nem túl távoli jövőben

„Érdekesnek találom, hogy létezik ez az intelligencia, amely rögzíti az élet minden percét, minden apró részletét,” – mondta.

Így minden embernek megvan a saját „könyve” az Akasha krónika „könyvtárában,” valami olyasmi, mint egy „adatbázis,” ahol egy személy élete, eredményei, sikerei és kudarcai rögzítve vannak az életei során. O’Grady természetszellemnek tekinti a krónikákat, bár egyesek azt mondták, hogy vannak „kristályholografikus lemezek,” amelyek ezt az információt tartalmazzák.

A Föld „zuhanása”

A „Forrástól,” azaz az Akasha krónikától kapott információk szerint a Föld eredetileg mennyei bolygó volt, de lezuhant és alacsonyabb rezgésekbe „költözött”.

Az első szellemlények közül sokan azzal a küldetéssel érkeztek ide, hogy visszahozzák a bolygót oda, ahol lennie kellene. Sokan közülük most reinkarnálódtak ebbe az életbe, mondta O’Grady.

Régi világunk haldoklik, mivel egy új energia születése van folyamatban és nyilvánul meg a Földön, de egyfajta genetikai csövön kell átmennünk, hogy elérjük a megfelelő szintet. Ez a „géncső” számos megoldatlan problémát hoz felszínre

– mutatott rá. Ezeket javítani kell.

Hirdetés

A Plútó utoljára 1776-ban volt a Bakban a forradalmak idején (az amerikai (1775-1783) és a francia (1789-1794)). Nem véletlen, hogy jelenleg forradalmak zajlanak szerte a világon.

A Plútót „pusztítónak” nevezik, és általában elpusztítja azt, ami korrupt, és lehetővé teszi azt, ami az emberiség legjobb érdeke, azáltal, hogy lecseréli azokat az irányító konstrukciókat, amelyek több száz éve tartanak bennünket gazdasági rabszolgaságban.

O’Gradynak azt mondta a Forrás: „Olyan ez, mint belépni a szülőcsatornába. A beáramló fény sok olyan dolgot stimulál, ami sok embernél még nem gyógyult meg,”

– hozzátéve, hogy „a régi világ haldoklik.

Nem fog ugyanaz maradni, hanem megváltozik. Ebben a folyamatban sokan
feladják. Nem fogják tudni kezelni a nyomást.”

Változás a tudatosságban

„Sok szinten már most is változás történik. Biológiánkban, állat- és növényvilágunkban. Még az óceánok alatt is. Óriási tisztulás zajlik, aminek a legtöbb ember tudatában van és érzi.”

O’Grady hozzátette, hogy továbbra is látja, hogy az egész bolygó áldást kap külső forrásokból.
„Ezeknek az áldásoknak köszönhetően a létezésünket teljesen más módon támogatják, mint ahogy gondoljuk.”

Mintha bolygónkat galaktikus szomszédaink figyelnék és védenék

„Hiszem, hogy a mi kezünkben van a harc az uralkodó sötétekkel. Azonban nem adják fel olyan könnyen a napirendjüket, hogy továbbra is elvegyék a lehető legtöbb jogunkat és szabadságunkat. De mi vagyunk azok, akiknek valóban meg kell fognunk egymás kezét, és meg kell állítanunk ezeket a rendszereket.”

Új életmód – új valuta

O’Grady úgy gondolja, hogy el kell kezdenünk a saját élelmiszertermesztést, és új pénzrendszert fogunk kidolgozni, amely minden jelenlegi gonosz valutát helyettesít.

„Valójában nem látom a pénz végét, de azt látom, hogy megváltozik az, hogy ki irányítja, és mi történik vele.”

Sok befektető hatalmas mennyiségben adja el részvényeit. Nyilvánvalóvá vált, hogy a jelenlegi fenntarthatatlanul működő monetáris rendszer elkerülhetetlen sorsa felé tart.

O’Grady azt mondta:

„Gondolataink most rohamos ütemben nyilvánulnak meg, és nyilvánvalóan minden esetben a legmagasabb és legjobb gondolatot kell választanunk.

Ébredési folyamatban vagyunk. Gondolataidban legyen egészség, bőség és jólét mindenki számára.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.