CímlapsztorikMisztikum

Óriások márpedig léteztek? 3 méter magas maradványok, ősi városok tárultak fel?!

Így nézett ki a világ a harmadik alaphelyzetbe állítás előtt.

Ősi nefilimek és óriások

Az előző emberiség és az ősi óriások legendája nagyon régóta heves viták tárgyát képezi a szakemberek körében is.

Bár konkrétabb bizonyítékok eddig nem álltak rendelkezésre, egyes tudósok nyitottak arra, hogy hipotetikusan valóban létezhettek az emberiség kialakulása előtt mások is.

Hirdetés

Ha a Bibliát referencia pontnak vesszük, akkor egy ponton ír egy bizonyos Nefilim civilizációról, akik tulajdonképpen az ember előtt is létező, az embernél jóval nagyobb óriások voltak.

A nefilimek az Istenek és az emberek közös házasságából született félisteni lények lehettek.

3 méter magas csontvázak, ősi szupervárosok?

Korábban többször is lehetett olyam híreket hallani, olvasni, melyek érdekes, hozzáéjuk kapcsolható leletek megtalálásáról számoltak be.

Ősi emberi maradványokat fedeztek fel például a Lovelock-barlangban, Nevadában, az Egyesült Államokban. Egyes csontvázak a 3 méteres magasságot is elérik.

Nemcsak gigantikusak, de néhány ilyen, múmiának hitt testnek jellegzetes vörös haja is volt.

A lelet miatt újra fellángolt az ősi hiedelem, amely szerint egy elfeledett népcsoport uralkodott egykor Amerika délnyugati részén.

A pajut hiedelmek alapján, egy ősi nevadai törzs, a Si-Te-Cah néven ismert vörös hajú óriásokról szóló történet alapján évezredekkel ezelőtt egy távoli szigetről telepedtek le Amerikában.

A legenda szerint ezek az óriások nádból készült tutajokon hajóztak át az óceánon, és az átlagemberekhez képest rendkívüli magasságukról, erejükről és kegyetlenségükről szereztek hírnevet, derül ki a Greek Reporter beszámolójából.

1911-ben bányászok, akik denevérguanót, egy alapvető műtrágya-összetevőt kerestek, különös tárgyakra bukkantak egy barlangban a nevadai Lovelock közelében.

Hirdetés

Ez a felfedezés két hivatalos ásatáshoz vezetett, egy 1912-es és egy 1924-es ásatáshoz, amelyek során több ezer leletet tártak fel.

A felfedezések között voltak a Lovelock-óriásoknak nevezett múmiák is, amelyek 2,4-3 méter közötti magasságúak voltak, adta hírül az Archaeology World.

A leletek között voltak még 38 centiméter hosszú szandálok, amelyeken a használat jelei látszottak. Illetve egy szikla, amelybe egy hatalmasnak tűnő kézlenyomatot véstek.

Bár ez hihetetlennek tűnhet, hasonló történetek jelennek meg ezekről a titokzatos emberekről szerte Amerikában.

A 16. században egy Pedro Cieza de León nevű spanyol hódító dokumentált egy régi perui történetet az óriásokról. Írásai alapján ezek az óriási lények nádból készült tutajokon nagy csónakok módjára jöttek a tengeren, és némelyikük olyan magas volt, hogy már a térdük egy átlag ember szemmagasságában volt.

Egy új, ismeretlen faj, vagy genetikai mutáció

Egyesek szerint egy ismeretlen fajról van szó.

Mások szerint azonban genetikai mutációban szenvedő embercosportokról.

A teljes igazságot azonban a mai napig nem tudni biztosan, így az óriások rejtélye egyelőre megmarad egy rejtélynek.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.