CímlapsztorikMisztikum

Ősi antigravitációs szerkezet került elő a Balti-tengerből?

Tényleg minden eddigi múlttal kapcsolatos elméletet megboríthat?

Na ezt magyarázza meg a mainstream régészet!

Egy olyan régészeti leletet találtak, ami egyszer és mindenkorra bizonyíthatja, hogy az emberiség előtt is élhetett egy fejlett, hozzánk hasonló faj a Földön?

Hirdetés

Egy a közelmúltban megtalált és feltárt szerkezetről ugyanis egyesek azt állítják, hogy egy rég eltűnt, szuperfejlett civilizáció maradványa.

A különös tárgy a Balti-tengerből került elő, ráadásul abból a régióból, ahol a híres Balti-tengeri anomália, vagy balti ufó is “nyugszik”.

A balti tengeri ufóról röviden

2011 nyarán fedezték fel svéd mélytengeri kincsvadászok sajtóban gyorsan a balti-tengeri ufó nevet kapott fura képződményt.

A szonáron a szikla meglepően szabályos vonalat tűntek fel, majd a száz méteres mélységben a tengerfenéken fekvő sziklát búvárok is meglátogatták, és még furább felfedezésekről számoltak be.

Különféle árnyalakokat láttak, és szokatlan struktúrákat a mélyben.

Hivatalosan soha nem bizonyították be róla, hogy ez valóban egy fejlett repülő szerkezet lehetett, ellenben az már szinte biztos, hogy nem holmi természetes képződményről van szó.

Különös antigravitációs szerkezet az emberiség előtti korokból?

A közelmúltban megtalált tárgyról sokan úgy gondolják a plaeoasztronautika hívei szeriont, hogy egy oopart lehet, vagyis egy olyan valami, ami nem illik bele az adott korba és helyszínbe, melyhez köthető földtani területen, rétegekben megtalálták.

Egyesek szerint ez egy elektromos szerkezet lehetett, mások még merészebb elképzelésként vetették fel, hogy egy antigravitációs szerkezet.

Ha valóban az utóbbi, akkor szerintük ez megmagyarázná a balti tengeri ufó meghajtási módját is, mely feltehetően antigravitációs technológiával emelkedett egykor a magasba.

Hirdetés

A tárgy korong alakú és több körkörös rétegből áll, belül egy aranyozott és megjelnölt sáv is látható.

A plaeoasztronautika hívei állítják: egy ember előtti korokban létező, később kihalt szupercivilizáció hagyatéka lehet és számtalan ehhez hasonló lelet rejlik még a Föld mélyén.

Nagy viták vannak róla, hogy mi lehet

A mai napig viták vannak róla, hogy ténylegesen mi lehetett, mivel a kormeghatározás is rendre zavaros eredményeket mutatott.

A szkeptikusok szerint egyébként ez valamiféle világháborús korszakból megmarad darabka.

Többek között akár egy náci, tengeralattkjárók ellen hasznáélatos eszköz egy része is lehet – vélik, vagy egy csatahalyó fehyvertornyának darabja.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!