CímlapsztorikÉrdekes világ

Jön a földönkívüliek beavatkozása, és a végső felfedés, hogy az ember ne pusztítsa ki magát?

A következő időszak lesz a legkézenfekvőbb a földönkívüliek végső lelepleződésére:

Korszakváltás előtt az emberiség?

Bár egyelőre nincs megdönthetetlen bizonyíték más értelmes, fejlett civilizációk létezésére, a bennük hívők szerint az idegenek nem fogják engedni, hogy az emberiség nukleáris fegyverekkel, egy nagy háborús során pusztítsa el magát.

Hirdetés

Az ufó hívők elmélete szerint ugyanis a földönkívüliek évezredek óta figyelnek minket és mindig amikor kellett, a múltban is beavatkoztak annak érdekében, hogy az emberiség ne tűnjön el a semmiben.

Egy olyan kozmikus mentor program részei lehetünk, melynek a védelmét élvezzük – most még.

A háborúhoz kapcsolódóan egy szakértő már megfogalmazta a lényeget:

Az Ősi idegenek című tévéműsorból is ismert Nick Pope (az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának egykori alkalmazottja) szerint már a múltban is előfordult, hogy az idegen látogatók egyszerűen lekapcsolták, működésképtelenné tették a nukleáris fegyvereinket.

Az egyik legemlékezetesebb ilyen esetre 1980-ban került sor.

Akkor két suffolki (délkelet-angliai) légi bázis közelében látott az amerikai légierő egyik tagja egy különös, fémes objektumot lebegni egy erdő fölött, majd más furcsaság is történt.

Nyilvánvaló, hogy a világfolyamatokat elnézve az emberi civilizáció egyre inkább egy globális káoszba és egy háborúba sodródhat bele.

Ez pedig magával vonhatja annak a lehetőségét, hogy a világunk széthullik és a pusztulás olyan mértékű lesz, amely a fajunk fennmaradását veszélyezteti.

Az emberi faj tehát fordulópont előtt áll.

Hirdetés

Egyesek szerint az idegenek beavtakozása ismét bekövetkezhet, de ennek ára lesz.

Nem emelhetnek fel maguk közé minket, ha folyamatosan újra és újra “ugyanazokat a köröket” futja a civilizációnk, állandóan “öljük a természetet” és hadban állunk egymással és szinte mindennel a bolygón.

Ki mit gondol?

Eljöhet a végső felfedés?

Be avatkozhatnak a földönkívüliek az emberiség jelenlegi, nehéz időszakába?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!