MisztikumMúltidéző

Ősi antigravitációs szerkezetet találtak a Balti-tenger mélyén?

A hírhedt Balti-tengeri anomália közelében találtak rá egy szokatlan tárgyra, ami egy ősi szerkezet darabja is lehet…

Sokan emlékeznek még arra a bizonyos hatalmas méretű, korong alakú anomáliára, melyre évekkel ezelőtt a Balti-tenger mélyén bukkantak rá.

A tárgyról akkoriban rengeteg különféle pletyka, szóbeszéd és természetesen összeesküvés elmélet terjedt el, nem véletlenül.

Hirdetés

Anomália a Balti-tengerben

Néhány évvel ezelőtt a Balti-tenger mélyén bukkantak rá valamire, ami akár egy fejlett idegen civilizáció által épített szerkezet is lehet.

A Balti-tengeri ufóként is elhíresült anomáliával kapcsolatban még ma is heves viták vannak.

Nehéz ugyanis a helyszínt megközelíteni, míg más beszámolók szerint a kormányzat őrzi, és gyakoriak az amerikai felségjelzésű hajók, melyek minden kíváncsiskodót távol tartanak az anomáliától.

Eredetileg egy a tenger fenekéről készített felvételen tűnt fel először a sokak szerint korong alakú ufóra hasonlító struktúra.

Azonnal felmerült a mesterséges eredet lehetősége, így több ízben kíséreltek meg búvárok lemerülni a mélybe.

Ufóroncs a mélyben?

Eredetileg egyébként svéd kincsvadászok elsüllyedt hajóroncsok után kutattak, amikor a műszerek segítségével megpillantották a szokatlan anomáliát.

Azonnal felröppent a hír arról, hogy egy víz alatt tanyázó ufót fedeztek fel.

A természet nem hozhatna létre olyan formát, amit odalenn találtak, ezért nem is csoda, hogy sokáig valóban az ufó-elmélet uralta a híreket döntő mértékben.

Egyes hírek szerint teljesen ismeretlen fémötvözet, más kutatók viszont állítják, a jégkorszak idejéből származó, sziklából keletkezett természeti képződménnyel állunk csak szemben.

Hirdetés

Még maga Volker Bruchert is megszólalt a Stockholmi Egyetemtől az ügyben, amikor arról kérdezték, hogy mi lehet.

Az objektumot kutató expedíció egyik tagja szerint sokféle magyarázat lehetséges: meteorit, egy vulkanikus képződmény, egy hidegháborúban itt elsüllyedt orosz tengeralattjáró egy darabja, vagy épp egy földön kívüli űrhajó.

Ősi fejlett antigravitációs technológia

Napvilágra kerültek olyan információk és néhány kép, melyek azt állítják, hogy egy ősi antigravitációs szerkezet darabját hozták felszínre a Balti-tenger mélyén lévő területről.

A szerkezet korong alakú, és senki sem tudja, hogy pontosan milyen funkciója lehetett, de az előzetes és ismeretlen források azt állítják, hogy egy antigravitációs hajtómű darabja.

Valóban így lenne? Az eredeti képeket egy titkos fiókról töltötték fel a netre állítólag, de nem sok infóval szolgáltak ez ügyben.

Éppen ezért érdemes kifejezetten fenntartással kezelni a dolgot. Ugyanakkor a Balti-tenger mélyén lévő anomália valóban nagyon komolyan vehető, mivel tényleg nem tisztázott, mi van a mélyben.

Ha valóban egy idegen űrhajó lenne – bármennyire is kicsi az esély rá – és a képen látható valami ennek a darabkája, az rengeteg kérdést vetne fel az emberiség és a Föld múltjával kapcsolatban is.

Talán újra táptalajként szolgálhat a balti-tengeri ufóról szóló híreknek?

Vagy csupá n egy ügyes hamisítványról, replikáról van szó?

Esetleg valóban egy idegen szerkezetnek a darabját tartja a kezében a képen valaki…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.