CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Ősi idegenek: Anunnaki nyomai a Földön – istenek jártak egykor a bolygón és visszatérnek

Úgy tűnik, hogy nem minden “isten” hagyta el az ősidőkben a Földet. Néhányuk itt maradt, hogy felépítsen egy Új Világrendet, ami uralja az egész emberiséget.

Nekik van egy vezetőjük.

Találkozhatunk görög, egyiptomi és babiloni nevekkel, de ez mindig ugyanaz a személy az ősi Irakból (Mezopotámia).

Hirdetés

Ő azonos módon használta a kézműves és kereskedő csoportokat az ókori Egyiptomban és Babilonban – hírszerző és tisztogató osztagokat, akik terrorizálták az ellene fellépőket.

Bibliai értelemben, a Bukott Angyal sohasem hagyta el a Földet.

A jó angyalok, azaz a “Mennyeknek Gazdái” azok a lények, akik nem (képletesen és szó szerint) buktak – most visszatérnek a Földre, hogy elpusztítsák az Új Világrendet, amit a Bukott Angyalok megterveztek és fenntartottak 300 emberi leszármazottjuk révén (a 13 okkultista vérvonalból), akik magukat Illuminátusoknak hívják.

A Sumérok a jó égi óriásokat Anunnakinak hívták, a bukott óriásokra használt kifejezésük az “Igigi” volt. A Bukott Angyalok vezetőjét Marduknak hívták. A Marduk héber megfelelője a Ha’Satan, szó szerinti fordításban “az ellenség” (azaz az emberiség ellensége).

A Keresztények Ördögnek hívják.

Az óriás emberek, akik nem teljesen másmilyenek mint mi, kivéve, hogy celluláris elektromos kapacitásuk sokkal nagyobb, mint a miénk, ami számukra egy olyan energetikai keret, ami jóval magasabb bioelektromos potenciált jelent számukra.

Ha valamelyikük közelében tartózkodsz, akkor érzed a jelenlétüket, ami olyan sűrű, hogy akár késsel is vágható. Egy nagyon határozott erő, amit a legjobban úgy lehetne leírni, hogy árad belőlük a szándék.

Nagyon magas és nagyon erős biológiai példányok, semmi kétség. Kinézetre a legjobb leírás talán az, hogy olyanok, mint az albínók – fehér, majdnem tejfehér bőrrel, egyfajta izzadság vagy gyöngyöződés van a bőrükön, mint egy filmréteg – olyan 2,2 és 2,5 méter magasak, nagyon fehér hajuk van, nem szürkésfehér, hanem fehér, mint a hó.

Akár a fehér gyapjú – igen bizarr fehér haj. A szemük világos piros, ha belenézel a szemükbe gyenge fényviszonyok mellett, és ha nem viselnek sötét, majdnem fekete kontaktlencseszerű szemlencséket. Mindig párosan utaznak, ha látsz egyet közülük, a másikuk nem lehet messze.

Hirdetés

Az emberek nagy számban lettek arra programozva, hogy harcolniuk kell a jóindulatú földönkívüli lények ellen, vagy annyira agymosottak, hogy még azt sem hiszik el, hogy léteznek.

Ugyanakkor erkölcstelen, hogy az idegen szürkék szövetségre léptek az Illuminátusokkal 1947-ben, és megállapodtak abban, hogy egyesítik erőiket a visszatérő “istenek” ellen.

A földönkívüliek nem megszállók (sosem lesz idegen invázió), és az Illumiátusok nem terveznek egy megrendezett földönkívüli inváziót.

A földi elit tagjai nem színlelik az UFO-k és Földönkívüliek jelenlétét. A céljuk viszont az, hogy manipuláljanak bennünket, hogy féljünk és gyűlöljük a visszatérő “isteneket”, ahelyett, hogy megölelnénk őket, akik valójában a megmentőink.

A közeljövőben a visszatérő “istenek” el fogják pusztítani a kulcsfontosságú föld feletti katonai bázisokat, és az elit kontrollálta földi kormányok erre azt fogják majd mondani, hogy a Földet lerohanták.

Az igazság az, hogy az alattomos nemzetközi bankárokat, a “gonosz isteneket”, valamint a bábkormányokat fogják célba venni. Az Anunnaki visszatér, hogy megmentse az emberiséget a korrupt Új Világrendtől.

Az Anunnaki szisztematikusan deaktiválja a nukleáris fegyvereket, szabotálja a rakéta teszteket és a titkos földalatti katonai bázisokat.

Az Illuminátusok tulajdonában lévő visszafejtett tervezésű antigravitációs repülőgépek és űrbe telepített fegyverek számos alkalommal tüzeltek (és elhibázták) az Anunnaki békés hajóira, akik könnyedén megsemmisíthették volna az Új Világrend ezen eszközeit, de nem tették.

Ők most a “nyílt hadviselés kijelölt időpontjára” várnak.

Az “Új kor” nem olyan lesz, mint amilyet az Illuminátusok elgondoltak. Ez az Új Világrend vége.

Összhangban a próféciákkal, a Yahushua Ha’Mashiach (Jézus a Messiás), az Elohim (YHVH – Isten) fia által vezetett mennyei seregek teljesen megsemmisítik a sátánista (Marduki) hatalmi elitet és az általuk szolgált bukott angyalokat, és Yahushua Ha’Mashiach lesz a Föld királya.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.