CímlapsztorikMisztikumMúltidéző

Ősi idegenek földönkívüli haderejének bizonyítéka a Földön

Ezt próbálja elhazudni előlünk a mainstream régészet?!

Jól nézzétek meg az alábbi képeken látható régészeti leleteket.

Ezek a világ minden tájáról előkerült leletek, amik felett nem képesek még ma sem dűlőre jutni a régészek, nem véletlenül.

Hirdetés

Ezek ugyanis sokak szerint idegen lények által készített, az ősi idők technológiáját ezer évekkel meghaladó szerkezeteket ábrázolnak.

Földönkívüli haderű nyomai a Földön, legalábbis a paleoasztronautika hívei szerint ezek mind annak a bizonyítékai, hogy egykor valóban járták a Földet idegen lények, sőt, háborúztak is egymással, és az emberiséggel, különféle repülő szerkezetekkel, fegyverekkel…stb.

Arról nem beszélve, hogy so közvetett nyom jelzi: földönkívüliek látogatták meg a Földet a régmúlt időkben, és az ősi szövegek, régészeti leletek és egyes mondák bizonyítékokat tartalmaznak a kapcsolatfelvételről.

A mítoszo szerint az emebriség több ízben is fellázadt az egykori istenek, a teremtők ellen.

Ezek feltehetően az Anunnakik lehettek melyek genetikai beavatkozással hozták létre az első emberi egyedeket, Ádámot és Évát.

Azonban két külön személy voltak, hanem két kolónia, vagyis Ádám az ádámi férfi kolóniát, míg Éva a női, nőstény kolóniát jelenthette.

Az embert egy parancskövető rabszolgafajnak alkották meg, noha idővel fellázadt a saját sorsa ellen, és az Anunnakik közül sokan melléjük álltak más csillagközi fajokkal együtt.

Így vívták meg az első csillagközi háborúkat egy idegen fajjal a Földön, egyesek szerint ennek bizonyítéka a sivatagokban fellelhető üveg, ami köztudottan csak nagy erejű, például atomrobbanásnál keletkezik…

A sivatagi üvegre a mai napig nincs magyarázat, kivéve egy az indiai szanszkrit iratokban is említett 12 ezer évvel ezelőtti atomrobbanás.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.