Érdekes világMisztikum

Ősi idegenek perdöntő bizonyítéka: valósak a háromujjú múmiák, idegenek éltek a Földön?!

“Van egy első kézből származó megerősítésünk a perui tudósoktól is, hogy Nazca idegen múmiái teljes és élő biológiai lények voltak…”

2017 és 2018 nagy részében a perui Nazcából érkező hírek nem a közismert Nazca-vonalakról szóltak, hanem néhány furcsa, háromujjú múmiáról, amelyeket a közeli barlangokban fedeztek fel.

A múmiákat tanulmányozó csoport nyilvánvaló okokból végül Idegen Projektként vált ismertté, ami a három ujjal, három lábujjal rendelkező múmiák DNS-tesztelését végezte el, amely kimutatta, hogy nem emberekhez vagy ismert emlősökhöz hasonlítanak, és a madarakhoz hasonló csontokkal rendelkeznek.

Hirdetés

A perui kormány és a múmiákról szóló világkongresszus joggal lépett fel, hogy megvédjék a múlt perui maradványainak méltóságát, bármi legyen is az

-számol be róla az ÚjVilágtudat.

Az összes kutatás és az órákon át tartó videokonferenciák után, ahol képeket és röntgenfelvételeket is megvizsgáltak a szakértőkkel, úgy értelmezték őket, hogy a háromujjú múmiák hirtelen jelentek meg a Földön, és talán egy másik bolygóról érkeztek.

Szerencsére Giorgio Piacenza ufókutató tovább tanulmányozta a háromujjú múmiákat, és végre újabb információkat árult el róluk.

Piacenza a Facebook oldalán Enrico Cantori bejegyzését osztotta meg, aki egy perui múmia kutató.

“Van egy első kézből származó megerősítésünk a perui tudósoktól is, hogy Nazca idegen múmiái teljes és élő biológiai lények voltak.

A kicsi, 60 cm-es múmiák teljes és működőképes élőlények voltak, szervekkel, belső csontszerkezetekkel és ízületekkel. Lények, akik hozzánk hasonlóan éltek és táplálkoztak.

Az egyik kis múmia mellkasában található implantátum nem lehet a Paracas emberek által létrehozott ősi műtárgy, ami valójában két átfedő lapból áll, amelyek a mai elemekhez hasonló belső cellákat hoznak létre.

Az egyik ilyen (feltehetően hüllő természetű) lény belsejében található tojás fogászati ​​műszerrel történő perforációja során kiderült, hogy a belseje nem homogén sűrűségű, amely kompatibilis a mumifikált tojás száraz embriójának sűrűségével.

Hirdetés

A furcsa 15 cm-es humanoidot a chilei Atacama sivatagban találták, ami napszárított és nem mumifikált lény, amelyet tanulmányoztak, megerősítve, hogy ő is teljesen élő és működőképes lény volt.”

Cantori szerint a kutatók megerősítették, hogy ezek a lények valamikor éltek.

Valójában egy tűt szúrtak bele az egyik állítólagos tojásba az egyik nőnemű lényben, lehetővé téve számukra, hogy anyagot nyerjenek ki. Hogy mi lehet az, nem tárgyalták.

Továbbá egy súlyzó alakú implantátumot találtak a mellkasában annak a nőnemű lénynek, amely látszólag nem a perui Paracas néphez tartozott, de egy másik bejegyzésben Cantori azt állítja, hogy “összhangban volt a kolumbusz előtti korszakkal, és 85%-ban rézből készült.”

Arra is rámutat, hogy a tomográf szerint “a csontokat egyenletesen és harmonikusan borítja a bőr, az ízületek és az ínszalagok,”

– így nehéz elhinni néhány elméletet, miszerint a múmiákat hamisítók állították volna össze.

Végül megállapították, hogy a furcsa, mindössze 15 cm magas, napszárította test is élt egyszer.

“A perui állam, amely korábban úgy vélte, hogy a Nazca múmiák hamisak, most nemzeti örökségnek nyilvánította őket azzal a szándékkal, hogy az Ica-i Egyetem tanulmányozza őket.”

Cantori azt is elárulta, hogy a perui kormány most már érdeklődik a háromujjú múmiák iránt, ez változás a régóta fennálló álláspontjukhoz képest, hogy hamisak, csak azért védik őket, mert nemzeti régiségek.

De mit gondol a kormány most? Erre még meg kell várnunk a választ.

Vajon mindez közelebb visz minket ahhoz, hogy meghatározzuk, mik is valójában Nazca háromujjú múmiái? Talán egy kicsit.

Az új fényképek sokkal részletesebben mutatják őket, mint a korábbiak, és a csontvázak határozottan úgy néznek ki, mintha valami furcsa vékony, hosszú karú, nagyfejű, háromujjú lényhez tartoznának.

A “tojások” inkább hüllőket jelezhetnek, mint emlősöket, de a biopszia eredményeit nem hozták nyilvánosságra.

Sajnos úgy tűnik, hogy egyelőre nincs minden kétséget kizáró bizonyíték arra, hogy ezek a lények idegenek – nincsenek leszállásról készült falfestmények, nincsenek űrhajó maradványok, nincs egyenruha, és nincsenek olyan Nazca-vonalak, amelyek az érkezésüket mutatnák.

Ennek ellenére sokan az elmúlt évek egyik legerősebb közvetett bizonyítékaként tartják most számon a felfedezést, mely megmutatta:

A Földön egykor ősi idegen űrhajósok járhattak, és sokuk itt is halhatott meg, hátrahagyva nyomaikat az emberiség számára…

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.