Érdekes világ

Összetett tervrajzok és kódok lehetnek a gabonakörök – állítja egy tudós

Megdöbbentő elmélettel álltak elő.

A gabonakörök a kozmoszból vagy egy másik dimenzióból “ide faxolt” üzenetek és tervrajzok lehetnek egy kozmikus szerkezet megépítéséhez.

Sőt, egyesek szerint a földönkívüliek az emberiség megmentésére alkalmas végtelen energia technológiáját próbálják megüzenni vele.

Hirdetés

A gabpnakörökről régóta megy a vita, ugyanis senki sem tudja, pontosan, hogy mik lehetnek.
A búzatáblákon a semmiből előkerülő gabonakörök ma is oly titokzatosak, mint régen. Sokan természetfeletti jelenséget sejtenek a rejtély mögött, bár néhányról már bebizonyosodott, hogy csínytevés eredményei.

Mi az igazság? Földönkívüliek műve, akik így akarnak üzenni az emberiség számára?

lőkerülnek spirál alakban, gyűrűsen, egyesével, kettesével, hármasával, sőt még olyan összetett formában is, mint egy régi telefon tárcsája.

Az utóbbi időszakban azonban az figyelhető megy, hogy egyre bonyolultabb, önmagukba szinte alig értelmezhető alakzatok születtek szerte a bolygón.

Egy tudós csapat pedig merőben új elmélettel állt elő a gabonakörök kapcsán.

Szerintük a gabonakörök valójában a kozmosz egy távoli pontjából vannak “ide lézerezve”, vagy “faxolva” a Föld felszínére, egy olyan civilizáció által, mely nem képes még ideutazni, ellenben üzeneteket és információkat képes nagy távolságokba sugározni.

Egy másik elképzelés szerint a földönkívüliek egy másik dimenzióból “sugározzák át” ezeket a jeleket és ábrákat.

És hogy mi lehet a gabonakörök jelentésének titka?

Valamiféle transzportrációs, vagy kommunikációs eszköz “kódja”, vagy tervrajza lehet – vélik egyesek.

Hirdetés

Mások úgy gondolják, hogy az emberiséget megmenteni képes végtelen energiaforrás technológiája van a gabonakörök kusza ábráiban elrejtve.

Vagyis a megoldás az emberiség problémáira az orrunk előtt lehet, az idegenek pedig azt akarják ezzel, hogy észrevegyük az üzenetet és vegyük fel velük a kapcsolatot.

A másik elképzelés szerint egy emberek szállítására alkalmas eszköz kódolt ábrái és tervrajza lehet az, amit a gabonakörök “lekódoltak”.

Ez azt sejteti hogy az idegenek bár nem akarnak ide utazni vagy nem tudnak, de kommunikálni akarnak velünk.

Több elmélet létezik azóta is, de ez az egyik legújabb és sokak szerint legkézenfekvőbb.

A búzakörökhöz kapcsolódó elméletből akad bőven.

A leggyakoribb, hogy az ufók leszállópályának használják a búzaföldeket, illetve meg akarják üzenni nekünk, hogy veszélyben vagyunk, és a sumeroktól származó szimbólumok segítségével kísérelik meg felvenni velünk a kapcsolatot.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!