CímlapsztorikEgészségünkTudomány

Pékáruk és levesek is hemzsegnek az EU által betiltott rákkeltő adaléktól!

Mégis rengeteg magyar fogyasztja! Tudjatok róla minél többen! Gyilkos méreggel “etetnek” minket!

Az Európai Bizottság betiltotta a titán-dioxid élelmiszer-adalékanyagként (E171) történő használatát, amelyről tavaly felmerült, hogy rákkeltő lehet.

Értitek, TAVALY….

Hirdetés

Miközben évtizedek óta használja az élelmiszeripar, és gyakorlatilag ezzel “etetnek” minket világszerte, és ki tudja hány ember halálához járulhatott hozzá közvetett, vagy közvetlen módon.

Az élelmiszer tudatos népirtását is felveti ez az egész ügy…

Az Európai Bizottság határozata azt jelenti, hogy nyártól a gyártók nem adhatnak hozzá titán-dioxidot az általuk előállított élelmiszertermékekhez.

A titán-dioxidot számos élelmiszer – köztük a pékáruk, szendvicskrémek, levesek, szószok, salátaöntetek és étrend-kiegészítők – fehérre színezésére használják.

Az uniós bizottság döntését az indokolta, hogy az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) tavaly május elején közzétett szakvéleményében arra a következtetésre jutott, hogy a titán-dioxid a továbbiakban már nem tekinthető biztonságosnak élelmiszer-adalékanyagként.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!