CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin agyrákos, már alig lát és szenved – állítják a szakemberek

Szerintük Putyin arcán is láthatóak már a jelek, hogy rákkezelésben részesül. Elárulták a részleteket is.

Árulkodó jelek, hogy valami nincs rendben

Az orosz elnök betegségéről szóló híreszteléseknek táptalajt adott az, hogy az orosz elnök arca és testalkata az utóbbi hónapokban jelentősen megváltozott.

Sőt, amikor Putyin Szocsiban Aljakszandr Lukasenka belorusz elnökkel találkozott, és a kamera lencsevégre kapta, amint kínosan csavargatja a lábát, miközben leültek tárgyalni.

Hirdetés

Egy másik alkalommal pedig azt vették videóra, amint az orosz államfő egy kis asztal mögött ülve hallgatta Szergej Sojgu védelmi miniszter beszámolóját, hosszú perceken át görcsösen szorítva jobb kezével az asztalka sarkát.

Erre csak rátett egy lapáttal a győzelem napja május 9-én, amikor a díszszemléről készült beszámolók alapján az orosz vezető magába roskadva, lábait betakarva ült a tribünön, és nézte a felvonulást.

Putyin arca árulkodó jel, hogy agydaganata van?

Számos szakértő állítja újabban, hogy Putyin igencsak puffadt arca arra utal, hogy folyamatosan, nagyon nagy intenzitású rákkezelésben részesül.

Sőt, a fentebb említett tünetek alapján ara következtetnek, hogy feltehetően agydaganata lehet az orosz elnöknek.

A szakértők szerint az orosz elnök arcán a fizikai változások szembetűnőek, az egyik ilyen az ödéma, amely időnként felpuffasztja Vlagyimir Putyin arcát, majd a puffadás eltűnik, de az arcformája természetellenesen kerek marad.

A nyilatkozó orvosok szerint nem lehet egyik napról a másikra ilyen gyorsan hízni és fogyni, ezért úgy vélik, hogy ezek az elváltozások egy súlyos betegség vagy bizonyos gyógyszerek használata miatt alakulhatnak ki.

Ilyenek a daganatellenes szerek.

Ezek általában hormonális gyógyszerek – kortikoszteroidok – amik szedésének következménye lehet az olyan arc, mint amilyen Putyiné is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.