Érdekes világ

Putyin az életéért küzd? Már csak hetei lehetnek hátra, 8 kilót fogyott – állítják

Putyin egészsége egyre romlik, rohamai lehetnek – állítja a hírszerzés.

Döbbenetes infók: Putyin haldoklik?

A Mirorr mwegdöbbentő dolgot állít, de azt mondják, hogy megbízható forrsából tudják.

Putyinnak már nem lehet sok hátra, de legalábbis súlyosan romlott az állapota.

Hirdetés

Putyinért ugyanis a családja is aggódik már, , akit állandó köhögési rohamok és szűnni nem akaró hányinger gyötör a Mirror szerint.

Mindemellett a legutóbbi megjeéenéseit alapulvéve, elemezve a róla készült képeket és videókat azt lehet látni, hogy legalább 8 kilót fogyott.

Mindezt nem akárki állítja.

A Mirror ugyanis General SVR Telegram-csatornáját idézte, amelyet a hírek szerint az Orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat volt altábornagya szerkeszt.

Régi pletyka, hogy rákos, Oliver Stone megerősítette

Korábban maga a híres filmrendező, Oliver Stone is azt állította, hogy Putyin valóban súlyos betegségben, méghozzá rákban szenvedett.

A filmrendezőt egy időben meglehetősen közel engedte magához Putyin.

A rákkal azonban állítólag megbirkózott, azonban most ez a betegsége újulhatott ki – véli k sokan.

Egyre romlik az állapota, már keresik az utódját

Vlagyimir Putyin nemrég orvosi vizsgálaton vett részt, ez is ráerősített a híresztelésekre. Ugyanakkor továbbra is aktív, hiszen nem sokkal később meglátogatott néhány besorozott orosz katonát, akit Ukrajnába irányítottak, teszi hozzá a Marca.

A The Mirror szerint viszont előre felvették azt a beszélgetést, ami Vlagyimir Putyin és Szergej Noszov, volt magadani kormányzó között zajlott le.

Hirdetés

A General SVR Telegram-csatorna pedig azt állította, hogy Vlagyimir Putyin egy másik online találkozó során rosszul lett.

„Miután Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter megszakította a videokonferencián való részvételt, az orosz elnök beszélgetni kezdett a katonai blokk vezetésének más képviselőivel, de egy erős köhögési roham miatt le kellett állítani a találkozót, és az elnöknek orvosi segítségre volt szüksége”

– jelezte a forrás.

Akinek a halálát terjesztik, az sokáig él

Májusban az egyik oroszellenes Telegram-csatorna azt állította, testdublőröket helyeztek készenlétbe, hogy szükség esetén helyettesítsék Vlagyimir Putyint, miközben az elnök műtéten esik át.

A nyáron pedig szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint Vlagyimir Putyin rákos, vagy Parkinson-kórral küzd, és képtelen lenne órákon keresztül válaszolgatni a kapott kérdésekre.

Valójában egyetlen az egészségével kapcsolatos hírt nem tudtak sem cáfolni, sem pedig megerősíteni.

De ha valóban rákos, az idővel minden bizonnyal ki fog derülni, mivel ezt a fajta betegséget nem szokták túl hosszú időn át túlélni.

Ráadásul a rák megmagyarázná a háború okát is.

A rák miatt akarhatta ugyanis Putyin irracionálisan kirobbantani a háborút, hogy még be tudja magát írni a történelemkönyvekbe.

A Kreml szerint ugyanakkor semmi valóságalapja azoknak a híreknek, miszerint Vlagyimir Putyin beteg lenne.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.