Érdekes világ

Putyin az USA elnökválasztásról: “Az amerikai elnökök csak bábok”

Kimondta az igazságot, amit valójában mindenki gondol?

A demokrácia “nagyszínpada” mindig is csak egy csillogó, de hamis díszlet volt?

Elnökök jönnek mennek: és mindig ott van a gyanú, hogy valójában más szervezetek, a pénzipar és az energialobbi mozgatja őket Marionett-bábuként.

Hirdetés

És könnyen lehet, hogy konkrétan ez a helyzet.

Legalábbis Putyin egy korábban adott interjújában azt állítja, hogy az amerikai elnökök valójában nem rendelkeznek szabad akarattal politikai értelemben.

Ők bábok, eszközök más karhatalmak kezében, melyek az állam mögött állnak.

A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző ‘Deep State gépezetre’ rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát kiszolgáló bábok.

A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján – de ez a személy ritkán képes formálni a politikát”

Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.

Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad”

– mondta.

Valójában az egyéneket, akiknek valódi ötleteik lehetnek az Egyesült Államok politikájának reformjáról, csak azért választják meg a Fehér Házba, hogy kielégítsék a szabad és tisztességes demokratikus folyamat illúzióját, ami valójában a valóság elkendőzése.

Hirdetés

Putyin megjegyezte, hogy a “sötét öltönyös emberek” azok, akik névtelenek maradnak az amerikai szavazóközönség számára, továbbra is az Egyesült Államok uralkodó elitjének jól bevált érdekeit tartják szem előtt minden újonnan megválasztott adminisztrációval.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.