CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin cipője árul el mindent… Nincs több kérdésünk, ez nem normális!

Olyan felvételek és egy elmélet látott napvilágot, ami mindent, de MINDENT megmagyaráz az orosz elnökkel kapcsolatban…!

Vlagyimir Putyin testmagassága államtitoknak számít, soha, sehol nem közölték még hivatalosan, hogy hány centi az orosz elnök. Különféle becslések 168-169 centire saccolják a politikus magasságát, és ezzel körülbelül egy szintre hozzák néhány nagy – vagy inkább kicsi – autokrata előddel.

Napóleon például 169 centisre nőtt, Mussolini ugyancsak, Sztálin egy centivel a franciák császárjánál is alacsonyabb volt, Lenin pedig mindössze 165 centi.

Hirdetés

A The Sun azonban addig elemezte a nyilvános, mindenki által elérhető videófelvételeket, amíg arra a következtetésre jutott, hogy könnyen elképzelhető, egy régi trükkel akár tíz centit is hozzávarázsolhattak az orosz diktátor valós magasságához.

A magas sarkú cipőről, sőt, a sarokemelőről van szó. Az elsőben nincs semmi különös, a nők előszeretettel használják, és akár tizenöt centivel is megnövelhetik vele a testmagasságukat.

EGY FÉRFI AZONBAN FURCSÁN FESTENE EGY TŰSARKÚ CIPŐBEN, EZÉRT TALÁLTÁK KI SZÁMUKRA A BEÉPÍTETT SAROKEMELŐT.

Ami kívülről nem látszik, már ha elég hosszú nadrágot visel az illető. De hogyha szerencsétlenkedik benne, vagy elfárad a lába – mert bizony a sarokemelő fárasztó szerkezet –, akkor kibújik a szög a zsákból.

A TRÜKK FŐLEG AKKOR LEPLEZŐDIK LE, AMIKOR LÉPCSŐN MEGY LE VAGY FÖL AZ ILLETŐ, MERT AKKOR TERMÉSZETELLENES MÓDON MEGTÖRIK A NADRÁG.

Alfred Adler osztrák pszichológus nevéhez fűződik a Napóleon-komplexus elméletének kidolgozása. Eszerint az alacsony termetű férfiak a „fogyatékosságukat” önhittséggel, agresszióval és féltékenységgel ellensúlyozzák.

A szindrómára a névadón kívül példaként szokták említeni Sztálint, aki saját bevallása szerint is ebben a problémában szenvedett, ahogyan Mussolini és a hun király, Attila is. (Utóbbit a 2001-es amerikai-litván filmben a 186 centis Gerard Butler alakította…)

Abraham Buunk és Mark van Vugt professzor, az amszterdami Vrije Universiteit tanárai, akiknek az evolúciós pszichológia a szakterülete, elemzést tettek közzé.

A tudósok azt állítják, hogy sok alacsony ember bizonytalan önmagában, a saját értékeiben, ezért agresszív, erőszakos, sokszor kegyetlen módszerekkel próbál uralkodni másokon, hogy bizonyítsa felsőbbrendűségét.

Hirdetés

A KÉT HOLLAND PSZICHOLÓGUS SZERINT PUTYIN BELEILLIK EBBE A PROFILBA, ÉS AZ Ő KEGYETLEN, DURVA MÓDSZEREI KÖZÉ TARTOZIK POLITIKAI ELLENFELEINEK A MEGMÉRGEZÉSE ÉS A HÁBORÚ KIROBBANTÁSA UKRAJNÁBAN.

„ Erős vezető képében akar tetszelegni” – állítja Van Vugt. Ezért fényképezteti magát előszeretettel félmeztelenül lóháton, jégkorongozás vagy vadászat, horgászat közben.

És ezért láttatja magát lényegesen magasabbnak, mint amekkorára nőtt. Így kompenzálja a centik hiányát.

De másról is szó van, amikor a Napóleon-komplexust veszik górcső alá. Putyin pontosan tudja, hogy Oroszország elveszítette nagyhatalmi státusát, és azt erőszakos módszerekkel

– például háború kezdeményezésével – próbálja meg visszaszerezni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.