Egyéb

Putyin ledobta az igazságbombát a világot uraló körökről: a világ vezetői csak bábok

A nyugat rengeteget hibázott szerinte, és most bűnbakot keres.

“Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad”

Bárkit, aki “kibeszél”, vagy kilép a sorból, melybe az Új Világrend tereli az országokat, azt megpuccsolják, eltávolítják…

Hirdetés

Szerintetek van benne valami vagy nincs igaza?

Kinek mi a véleménye?

Oroszország keménykezű elnöke, Vlagyimir Putyin nemrég résztvett Moszkvában a fiatal vállalkozók találkozóján, ahol rengeteg témát érintett,

de a legtöbb megnyilvánulása valószínűleg csak aggodalmat okozott azoknak, akik abban reménykednek, hogy hamarosan végre véget érhet az orosz-ukrán háború – sőt, egyes kijelentései egyenesen megdöbbentőek voltak.

Vlagyimir Putyin sosem fél durva dolgokat mondani, hiszen pontosan tudja, hogy milyen sokan rettegnek tőle, illetve a legtöbbször egészen meglepő döntéseitől, és most is így tett.

Ugyanis nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy egy ország vagy szuverén (független), vagy gyarmat (nem független), köztes állapot nem létezik – akárhogy is nevezik manapság egyesek a gyarmatokat.

Az orosz elnök szerint a függetlenség a túlélés feltétele a geopolitikai küzdelemben, és ha egy ország nem tud szuverén döntéseket hozni, akkor az nem más, mint egy gyarmat

– a gyarmatoknak pedig Putyin szerint egyáltalán nincs perspektívájuk, így máris érthetővé válik, hogy sok esetben miért nem hajlandó az együttműködésre.

Ezzel bármennyire is megosztóm dolgokat művelt eddig, valamilyen szinten egyet lehet érteni részben.

Hirdetés

Putyin korábban is utalt már bizonyos hatalmi körökre, melyeknek jóval nagyobb befolyásuk van bárkinél, és akik a világ vezetőinek nagy részét is a zsebükben tudják.

Egy korábbi interjújában azt is elmondta, hogy többek között az amerikai elnökök is csak bábok, a legfőbb döntéseket valójában nem ők hozzák, hanem a mögöttük álló gazdasági és ideológiai körök.

Ők bábok, eszközök más karhatalmak kezében, melyek az állam mögött állnak.

A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző ‘Deep State gépezetre’ rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát kiszolgáló bábok.

A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján – de ez a személy ritkán képes formálni a politikát”

Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.

Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad”

– mondta.

Sőt, a Nyugattal kapcsolatban és a jelenlegi helyzetről is mondott néhány elgondolkodtatót.

Putyin kijelentette: a Nyugat egy rakás hibát követett el az elmúlt világkorszakban, és most bűnbakot keres.

Putyin több ízben beszélt korábban is a nagy összefüggésekről a világban, melyekkel kapcsolatban annak ellenére van némi igazsága, hogy a háború amit Ukrajna ellen indított, teljesen elfogadhatatlan, indokolatlan.

Emlékszünk még, hogy Angela Merkel hogyan szabadította rá az iszlámot és a szélsőséges terrort Európa nyugati országaira a wilkommenskulturral?

Vagy az USA hogyan erőszakolta rá a demokráciát a Közel-Kelet országaira, és vonult be, felszabadítás címszóval, miközben valójában csak az olajról szólt minden?

És csodálkoztak, hogy Saddam Hussein elmozdítása után egy ISIS nevű terrorszervezet jelent meg tort ülni az általuk hagyott romok és káosz felett…?

Itt nem minden csak fekete-fehér…

Bárkit, aki “kibeszél”, vagy kilép a sorból, melybe az Új Világrend tereli az országokat, azt megpuccsolják, eltávolítják…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.