Címlapsztorik

Putyin súlyos koronavírusos beteg? Megdöbbentő felvétel látott napvilágot

Amikor a koronavírus-járvány által okozott pénzügyi nehézségekről kezdett volna beszélni, olyan köhögőroham jött rá, hogy alig bírta befejezni a mondatait.

Komoly pletykák röppentek fel Putyin egészségi állapotát illetően, miután egy felvételen igen erősen köhögni kezdett.

Alig bírta abbahagyni, noha korábban ilyet még soha nem láttunk tőle.

Hirdetés

Valamennyi forrás első gondolata természetesen a koronavírus volt – amellett hogy számtalan igencsak erős pletyka van arról, hogy Putyin 2021-ben átadhatja a hatalmat, mivel súlyos Parkinson kórban szenvedhet.

Az elnök éppen online tartott megbeszélést pénzügyminiszterével, Anton Siluanovval és több vezetővel,

amikor a koronavírus-járvány által okozott pénzügyi nehézségekről kezdett volna beszélni, olyan köhögőroham jött rá, hogy alig bírta befejezni a mondatait.

A videofelvételt később letörölték és újravágták szalonképesebbre, a Kreml weboldalán jelenleg az található fent, abban Putyin kevésbé köhög.

Az orosz állami hírügynökség (TASS) megkereste a Kremlt Putyin egészségügyi állapotával kapcsolatban, válaszuk szerint az elnök állapota “abszolút normális”.

Egyébként a felvételen az is látszik, hogy a rövid köhögés után Putyin elnézést kért, majd azt követően szünet nélkül beszélte végig az egész megbeszélést.

Az utóbbi fél évben többször volt rá példa, hogy olyanokkal találkozott, akikről később bebizonyosodott a fertőzés, ám mindezidáig úgy tudni, hogy az elnök még nem volt koronavírusos.

A világ vezetői közül nem sokan kapták még el a koronavírust, az egyik legutóbbi például Szijjártó Péter magyar külügyminiszter volt, de Donald Trump volt amerikai elnök is átesett már rajta.

Hogy valóban koronavírusos-e Putyin, arról nem tudni, hivatalosan cáfolják ugyan, de a “rossz nyelvek” egészen mást állítanak.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.