Címlapsztorik

Putyin szuperfegyvere ki fogja éheztetni a Nyugatot, mindenki tehetetlen ellene

Ez ellen a fegyver ellen nincs védelem és Putyin már elkezdte használni. Világkatasztrófa és a civilizáció teljes összeomlása várható.

Putyin IGAZI végítélet fegyvere nem látványos, de halálos

Putyin elnöknek új stratégiai szuperfegyvere van a The Wall Street Journal című gazdasági-üzleti lap szerint, amellyel az egész világot sakkban tudják tartani.

A Fekete-tenger uralásával ugyanis kontrollálni képesek az ukrán gabonakivitelt, és ezzel nemcsak a legszegényebbnek számító térségeket, hanem lassan a fejlett nyugatot is elkezdték kiéheztetni.

Hirdetés

Átverték az egész világot

A manővereket valójában már az invázió előtti napokban elkezdték, szisztematikusan blokád alá vették az ukrán tengeri kikötőket, ahonnan így akadozik az áruszállítás.

Míg a háború előtt 5-6 millió tonna élelmiszer futott ki innen havonta szerte a világba, addig májusban mindez a harmadára, 1,8 millióra csökkent.

Az oroszok azonban itt nem álltak meg, hiszen elpusztították az ukrán farmok jó részét, sivárrá tették a termőföldeket, illetve maguk kaparintották meg és értékesítették a termények egy részét. Mindez a jövő évre nem sok jóval kecsegtet.

Miközben tehát mindenki a katonai és területi veszteségekre figyel, sokkal nagyobb az a pusztítás, amelyet a Föld mezőgazdasága és élelmiszeripara kénytelen elszenvedni.

Ha Afrikában, illetve a közel-keleti térségben éhezni kezdenek az emberek, az újabb migrációs válságot robbanthat ki.

„Ez egy klasszikus helyzet arra, amikor az élelmiszert fegyverként használják. Ha az oroszok azt mondják, hogy csak akkor szállítanak valahova, ha az érintett ország igazodik az ő kormányzati politikájukhoz, akkor mit lehet erre mondani?”

– tette fel a kérdést egy magas rangú amerikai hivatalnok.

Globális éhezés következhet: Putyin mindenkit kiéheztet

Itt tehát nem csak arról lesz majd szó, hogy esetleg nem jut majd gáz a radiátorokba, vagy hogy piszok drága lesz az élet, a benzin, az ételek..stb.

Hanem hogy konkrétan nem lesznek termékek a polcokon, alapvető élelmiszerekből lesz hiány, és ez a globális éhínség kezdete lehet.

Hirdetés

Egy olyan nagy horderejű kataklizma fog kibontakozni, amiről a Biblia is írt a Jelenések könyvében,és már próféciák is szóltak róla.

Az emberiség 7 évnyi nyomorúságon, háborún és éhínségen fog keresztülmenni.

Csak a vak nem látja, hogy mi történik…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.