CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyin test hasonmással és előkóstolókkal védi magát: 5 hihetetlen tény az orosz elnökről

Az FSO a jelentések szerint időnként hasonmást alkalmaz Putyin biztonságának biztosítására, erre az “egyes számú testként” hivatkoznak.

Vlagyimir Putyin biztonságát számtalan alkalmazott védi a legkülönbözőbb pozíciókban.

Különösen igaz ez mostanság, hiszen soha nem váltott ki olyan indulatokat a személye, mint az elmúlt két hétben.

Hirdetés

De Putyin már évtizedek óta hihetetlenül paranoiás, és több egymásra épülő védvonallal vete körbe magát.

Először is, a Putyint védő alakulatot a pszichés és fizikai állóképességük alapján válogatták össze. Beleértve, hogy ellenállnak az extrém hidegnek, és kiválóan tűrik a rendkívüli a hőséget is.

Bármelyik bérgyilkosnak négy különböző védelmi vonalon kellene áthatolnia, amelynek tagjait a 35 éves kor betöltése után lecserélik.

A külső védelmi vonalat alkotó ügynökök gyakran hordanak maguknál golyóálló aktatáskákat és kevlár esernyőket, amelyek célja, hogy megvédjék Putyint a golyóktól.

Mindegyikükön van egy 9 mm-es „Gurza” pisztoly is, amellyel percenként 40 lövést tudnak leadni.

A második védelmi vonal valójában nem az elnök körül, hanem a tömegben található. Ezt álcázott, civil ruhás ügynökök alkotják, akik csak akkor lépnek akcióba, ha szükség van rá.

Az őrök harmadik köre a tömeg peremén, elszórtan található, míg a negyedik szintet orvlövészek képviselik, akik a tetőkről figyelik az elnök környezetét. Ha pedig ezek a védelmi vonalak csődöt mondanának, egy páncélozott autós kíséret is van a közelben, teli felfegyverzett katonákkal.

Az FSO a jelentések szerint időnként hasonmást alkalmaz Putyin biztonságának biztosítására, erre az “egyes számú testként” hivatkoznak. Az orosz elnök minden külföldi útja előtt egy őrcsapatot is küld a célállomásra, akik minden lehetséges kockázatot kivizsgálnak.

Ide tartoznak a szállodai szobák és az útvonalak is, ahol az elnök közlekedik, nehogy áldozatul essen egy merényletnek.

Hirdetés

És ha ez még nem lenne elég, valaki minden ételt előkóstol, amit Putyinnak felszolgálnak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem akarják megmérgezni.

De az elnök maga is hosszú éveken keresztül szolgált a szovjet titkosszolgálat ügynökeként, ezért valószínűleg jóval képzettebb ezen a téren, mint amilyen egy civil vezető lenne.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.