Címlapsztorik

Putyin villámgyors csapással fenyegette meg az EU országait: súlyos háború jöhet

Putyin orosz elnök bejelentése a háborúról a legsötétebb víziót festi fel.

Villámgyors csapásra számíthatnak azok az országok, amelyek kívülről be akarnak avatkozni az ukrajnai háborúba – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai, szentpátervári, törvényhozói tanácskozáson.

Aki beavatkozik az Ukrajnában zajló eseményekbe és fenyegetni akarja Oroszországot, annak villámgyors választ adunk – mondta.

Hirdetés

Az Oroszország stratégiai biztonságát veszélyeztető fenyegetés esetén végrehajtandó villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk. Oroszország, ha veszély fenyegeti, olyan válaszlépéseket alkalmaz, amelyekkel ellenfelei még nem rendelkeznek

-fenyegetőzött Putyin.

Mint ismert, Oroszország megtámadta Ukrajnát, totális háborút vív a területén és inváziót hajt végre. Putyin elnök erre most azt találta mondani:

„Ukrajnát kívülről taszították közvetlen konfrontációba Oroszországgal”.

Bejelentette, hogy az országa által február 24-én elindított különleges hadművelet minden feladatát végrehajtják, hogy garantálják a békét és a biztonságot A Donyecki és Luhanszki Népköztársaságban, a Krím-félszigeten és Oroszországban.

Arról is beszélt, hogy egyre több a külföldi zsoldos Ukrajnában, hamarosan néhány ilyen, fogságba esett személy kilétét fel is fedik.

Putyin szerint a nyugati szankciók kudarcot vallottak. Gazdasági háború folyik Oroszország ellen, ok nélkül vezetnek be újabb és újabb szankciókat. ennek ellenére az orosz gazdaság kitartott, nem omlott össze, most Oroszország globális vezető szerepének megerősítésére van szükség, több területen is

– mondta az orosz elnök, aki szerint a szankciókra a vállalkozói szabadság növelésével, a becsületes partnerségre való nyitottsággal, a tulajdonosok tiszteletével és a befektetők megbízható védelmével fogunk válaszolni – írja az Index.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.