CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyint már alig tudják életben tartani? Olyan súlyos beteg, hogy a háború vége előtt végez vele

Egyre több egymásnak ellentmondó elmélet lát napvilágot Putyin egészségi állapotát illetően.

Egyvalami azonban egyre valószínűbb: valami tényleg nagyon nincs rendben és alaposan meggyötri az orosz elnököt, akit elkezd elhagyni az ereje.

Valami nincs rendben Putyinnal

Míg egyesek szerint “csak” egy súlyosabb mentális leépülésben és demenciában szenved, addig vannak ennél komolyabb dologra utaló jelek.

Hirdetés

Az orosz elnök megroppant egészségi állapota és egyre fogyó ideje lehet a háború kirobbantásának magyarázata is, mert Putyin egyszerűen nyomot akar hagyni a történelemben.

Sőt, érkeznek olyan egyelőre meg nem erősített hírek is, miszerint Putyin már egy ideje haldoklik is, és különféle módokon próbálják őt életben tartani, vagy “rendbe vágni” egy-egy nyilvános megjelenésre.

Pajzsmirigy rákja lehet, életmentő műtétek jöhetnek

Putyin lassan 70 éves és már most is vannak olyan kiszivárgó hírek, miszerint műtétek sorozata vár rá, melyek életmentő jellegűek.

Et sokak szerint a rákbetegségéről, egész pontosan pajzsmirigy rákjáról szóló híreket támaszthatja alá.

A pletykák szerint heteken belül rákbetegsége miatt kés alá fekvő Putyin tervezett hadüzenetét és mozgósítását a belső köreiből is kritizálják. A legújabb hírszerzési elemzések szerint két éven belül puccsal távolítanák el a hatalomból az elnököt.

Hamarosan véget érhet a háború

Ha ezek a dolgok valóban megerősítést nyernek, akkor egy egészen veszélyes vezetővé vált Putyin, akinek tényleg semmi vesztenivalója ni ncs.

Éppen ezért így vagy úgy, de véget érhet a háború, vagy egy atomháborúval, melyben mindenki veszít úgymond, vagy Putyin lassú halálával.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.