CímlapsztorikÉrdekes világ

Putyint tényleg halálos beteg vérrákja van: már orosz ügynökök is állítják, hangfelvétel bizonyítja!

Hónapjai sincsenek már hátra…?

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot.

A New Lines magazin birtokába jutott egy, a Kremlhez közeli oligarcháról készült hangfelvétel, aki az orosz elnököt „vérrákban nagyon betegnek” minősítette.

Hirdetés

A vérrák típusát nem határozták meg.

A beszámoló szerint az FSZB, Oroszország belbiztonsági ügynökségének főhadiszállása „szigorúan titkos feljegyzést” küldött ki valamennyi regionális igazgatójának.

Az igazgatók utasítást kaptak, hogy oszlassák el az ezzel kapcsolatos pletykákat, amelyek az FSZB helyi egységein belül terjedhetnek.

Az egyik regionális egység forrása szerint a legtöbb FSZB-tiszt úgy véli, hogy Putyin valóban súlyos egészségi állapotban szenved

– mondta Christo Grozev, a Bellingcat, egy igazságügyi szakértői weboldal vizsgálati vezetője.

A New Lines szerint az orosz elnök arca most sokkal puffadtabb, mint korábban, és ez arra utalhat, hogy valamilyen betegség elleni gyógyszeres kezelésben részesül

– számolt be a Sky News.

A témát elemző videó:

Putyin állapotáról elég régóta keringenek különféle pletykák.

Hirdetés

Már a covid megjelenése alatt is szokatlan volt, hogy az amúgy magáról kívülről erős képet sugárzó orosz elnök csak védőruhában mert megjelenni valamennyi eseményen, és a kórházakban.

Sőt, 2 évre majdnem teljesen elzárta magát a külvilágtól, és alig néhány emberre érintkezett.

A vérrák elméletet támasztja alá az is, hogy korábban többször érdeklődött bizonyos daganatellenes gyógyszerek, például a Tyrogin iránt.

Eleinte Putyin puffadt arcát látva vontak le olyan következtetéseket, hogy botoxszal töltötték fel, esetleg szívbeteg, más források tudni vélik, hogy folyton mellette van egy rákspecialista, amiből az következne, hogy a politikus daganatos megbetegedésben szenved.

Megint mások Parkinsont-kórt véltek belelátni az elnök furcsa mozgásába, viselkedésébe.

Bár eddig sem volt semmi biztos, és most sem az, de mégis egy sokkal közelebbi és hitelesebb forrásból lett megerősítve valamennyire az, hogy Putyin halálos kórban szenvedhet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.