Egyéb

Rázúdult a népharag Bognár Györgyre, tuskó érzéketlensége miatt Eriksen haláltusája után

Miközben a sportoló életéért küzdöttek a pályán, a drámai pillanatokban a köztévé stúdiójába behívott szakértő, Bognár György korábbi labdarúgó és edző elképesztő gondolatokat fogalmazott meg. “Csak kérdeznénk
Bognár úrtól, ha a fiad esne össze így a Paks meccsén, akkor is ez lenne a véleményed? Visszaülnél a padra nyugodt szívvel, miközben a játékostársak sokkban vannak? Az élet menne tovább ugye, gondolom oda sem mennél! Szégyen!”

Bognár György minden együttérzés nélkül nyilvánult meg a közmédia adásában, miután a dán Eriksen életéért küzdöttek a pályán.

Példátlan párbeszéd zajlott le a közmédia M4 Sport csatornáján azok után, hogy a Dánia–Finnország Európa-bajnoki focimeccsen összeesett a dánok klasszisa, Christian Eriksen, és a pályán kellett újraéleszteni.

Hirdetés

Miközben a sportoló életéért küzdöttek a pályán, a drámai pillanatokban a köztévé stúdiójába behívott szakértő, Bognár György korábbi labdarúgó és edző elképesztő gondolatokat fogalmazott meg.

Amikor még nem volt megerősítve, hogy Eriksent stabil állapotban kórházba vitték, azon méltatlankodott, hogy miért nem döntött azonnal az UEFA a meccs folytatásáról vagy elhalasztásáról.

Itt esik össze a sportoló, mindenki a sírás szélén van, még a szembenálló csapat tagjai is:

Itt pedig Bognár alias TUSKÓ György érzéketlen, tapló reakciója:

Később pedig, amikor már tudni lehetett, hogy bevitték, így folytatta:

„Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek”.

Arról is beszélt – fél órával Eriksen összeesése után, a stabil állapotáról szóló első híreket követően –, hogy miért vacakolnak ennyit, a focista él, folytassák a meccset, amelyik játékost pedig megviselték a történtek, azt cseréljék le.

Mindez nem egy rosszul megfogalmazott mondat vagy szerencsétlen megjegyzés, hanem egy hosszabban kifejtett, érzéketlen gondolatmenet volt.

A közösségi oldalakon rengeteg ember kiakadt Bognár György megnyilvánulásán, sokan a távozását követelik, még petíciót is indítottak ennek érdekében.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.