CímlapsztorikÉrdekes világ

Rendszeresen zaklatták az iskolában, 300 motoros kísérte el a lányt a ballagásra

A valaha volt legmeghatóbb történet arról, hogy mennyire nagyon fontos hogy kiálljunk az elesettekért az iskolákban, azokért, akiket zaklatnak vagy bántanak!

RESPEKT a motorosoknak!

Édesanyja szerint annyian bántották, hogy az elmúlt évben még az öngyilkosságot is fontolgatta…

Hirdetés

Ezért szerette volna, hogy a ballagása olyan legyen, amilyenre vágyik és amilyenre szüksége van.

Közel háromszáz motoros kísérte a ballagására a 15 éves Felicity-t, akit rendszeresen bántottak az iskolában, írja a WalesOnline.

Az angol lányt, aki diszlexiás és Asperger-szindrómában szenved, hétéves korától kezdve rendszeresen bántották az iskolában.

Édesanyja múlt hónapban tett közzé felhívást a Facebookon, amelyben arra kérte az egyik helyi motoros klubot, hogy jöjjenek el a worcesteri stadionban tartott záróünnepségre, hogy támogassák Felicityt.

Annyian bántották, hogy az elmúlt évben még az öngyilkosságot is fontolgatta, ezért nagyon szerettem volna, ha a ballagása olyan, amilyenre vágyik és amilyenre szüksége van.

-mondta az édesanyja.

A ballagás napján végül közel háromszáz motoros érkezett az Egyesült Királyság minden szegletéből, hogy elkísérjék Felicity-t a bálra.

“Elképesztő volt. Abban bíztunk, hogy talán tíz-húsz motoros eljön, de több százan voltak. Egyre többen jöttek, míg végül nem is lehetett már látni őt a sok motoros között. Még egy csapat rendőr és börtönőr is elkísérte.”

– emlékezett vissza a lány apja.

Hirdetés

“Felicity minden percét imádta, hihetetlen volt látni a motorosok támogatását. Ő egy csodálatos lány, aki nem érdemelte meg mindazt, amivel bántották az iskolában, ezért fantasztikus látni, hogy most úgy ragyog, akár egy karácsonyfa”

– mondták el a ballagás után.

A helyi motoros klub egyik tagja elmondta:

“Először Felicity édesanyja, Kathryn keresett meg minket, hogy megkérdezze, tudnánk-e néhány motorost biztosítani, hogy elkísérjük a lányát a bálba.

Végül több csoporttal együttműködve több mint kétszázan kísértük el Felicityt élete útjára.”

Forrás: SzeretlekMagyarország

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.