Érdekes világMisztikum

Reptilián világelit: köztetek járunk és hamarosan átvesszük a hatalmat a Föld felett

Egy állítólagos humanoid, szuperfejlett faj fogja átvenni a bolygó irányítását az emberiség kezéből kicsúszó világ felett. Már rég köztünk járnak, felvételek, képek is igazolják?!

A reptilián elmélet valósága?

A Reptiliánok egy állítólagos, hüllőszerű, ám humanoid faj.

Állítólag átlagosan 2 méter magasak, a föld alatt élnek kiépített barlangrendszerekben.

Hirdetés

öbb forrás pszi-képességeket (pl.:elmemanipuláció, telekinézis) is tulajdonít nekik.

Az elmélet David Icke által került be a köztudatba, ő a Reptilián-elmélet legismertebb szószólója. Szerinte ez a faj uralja valójában a Földet, ők az úgynevezett Irányítók.

Az ő elmondása szerint ezek a lények nem teljesen anyagi testekkel rendelkeznek, és képesek arra, hogy egyes embereket megszálljanak.

A történelembe benne vannak a reptiliánok akik érdekes képességekkel bírnak emberi manipuláció akár más emberek helyébe lépve alak váltással akár egy feladat elvégzésig de utána nyomot hagyva azok életében.

Ilyen dolgok miatt változott meg több ízben az emebriség történelme, mivel időtlen idők óta velünk vannak, felüygelnek minket és készülnek a teljes hatalomátvételre.

A meg a történelem újra írása következne be, ha ezek a dolgok napvilágra kerülnének, zűrzavar, káosz, félelem egymás elleni harcok hogy most ki ember ki gyík lény ki mit akar melyik oldalon áll kinek mennyire hogyan tudták tudják a lelküket irányítani.

Hamarosan átvehetik a hanyatló Föld feletti hatalmat?

Egyre több bizonyíték van arra állítólag, hogy már a társadalom legfelső rétegeibe is beszivárogtak.

Vannak olyan konteók is egyébként ezzel kapcsolatban, hogy a világ vezetői pozícióiban lévő emberek, sztárok, hírességek, bankárok egy része már rég nem él és reptilián “hasonmásuk” vette át a helyüket.

Több videó is kering állítólagos reptiliánokról, melyeken érdekes dolgok láthatók.

Hirdetés

leggyakrabban a szemeknél vehető észre – állítják az elmélet hívei – hogy egy második, belső szemhéja is van az illetőknek, mintha hüllők lennének.

Megint más felvételeken bőrelváltozások utalnak a nem emberi eredetre…

Így egyre nagyobb hányadot birtokolnak vezető pozíciókban, ahol ráhatásuk van az emberiség sorsát befolyásoló döntésekre.

Az emberiség azonban oly mértékben szabadította el a poklot, hogy a reptilián civilizáció hatalomátvételt fog végrehajtani, mielőtt végleg elpusztítjuk az élőhelyünket.

Ők azonban nem jó szándékú, világmegmentők, uralni akarják az emberiséget, de tudják, hogy az uralkodáshoz az is kell, hogy a Föld és a földi élővilág életben maradjon még nagyon hosszú ideig.

A kérdés csak az, hogy mennyire hihető a reptilián elmélet, ugyanis nagyon sokan úgy gondolják, hogy ez inkább valamiféle városi legenda, konteó.

Az ugyanis tény, hogy valójában a mai napig nem sikerült bizonyítékokat felmutatni atekintetben, hogy valóban léteznének reptiliánok itt a Földön és hogy az emberek között játnának.

Ennek ellenére a hipotézis, konteó népszerűsége töretlen.

Ki mit gondol?

Valós lehet?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.