CímlapsztorikÉrdekes világ

Reviczky Gábor szerint csoda történt és Isten gyógyította meg a rákból: a HIT EREJE bárkin segíthet?

Reviczky Gábor, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, úgy véli, legyőzte a rákbetegséget.

A Tényeknek adott interjúban beszélt arról, hogy bár nagyon megviselte a legutolsó kemoterápiás kezelés, úgy tűnik, hatásos volt, és az összes rákos sejt elpusztult a testében.

Hosszú ideje küzd prosztatarákkal, és bár az első három kezelést viszonylag jól bírta, a következők már nehezebben mentek, a hatodiktól pedig nagyon rosszul volt.

Hirdetés

Az állapota az utóbbi hónapokban sokat romlott, ám most végre jobban érzi magát.

Reviczky úgy véli, hogy nem csak a kemoterápia volt hatékony, hanem az égiek is segítettek.

Elmondása szerint nemrégiben érezte az isteni jelenlétet a teraszán állva, egy erős energia formájában, ami végül üzenetet is hozott számára:

“egyszer csak megszólal egy hang, hogy meggyógyultál. (…) A hallatlan szeretetet sugároztam a Jóisten felé… és kaptam viszonzást” –

idézte fel.

Állítása szerint nem ez az első alkalom, hogy földöntúli erők szólnak hozzá, hiszen már gyerekkorában is voltak hasonló élményei.

Reviczky Gábor esküszik a HIT EREJÉRE.

Korábban a koronavírus járvány idején is azt állította, hogy Jézust meghívta az otthonába, emiatt bár családtagjai is mind elkapták annak idején a vírust, ő nem kapta el tőlük.

A színművész szerint az emberi lélek magasabb, és különlegesebb rezgésszáma megvédheti az egyént a különféle betegségektől.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.