CímlapsztorikÉrdekes világ

Rockefeller terv az emberiség ellen: “A félelmet használjuk fegyverként”

“Cseppről-cseppen, cseppről-cseppen előrejutunk a célunk felé Átvesszük földjeiteket, erőforrásaitokat és vagyonotokat, hogy irányítást gyakoroljunk felettetek…”

Látni fogják, hogy termékeinket a filmben használják, és megszokják, és sosem ismerik meg valódi hatásukat. Amikor szülnek, mérgeket fecskendezünk a gyermekeik vérébe, és meggyőzzük őket arról, hogy segítünk nekik! Korán kezdünk, ha fiatal az elméjük, azzal célozzuk meg gyermekeiket, amit a gyerekek a legjobban szeretnek, édes dolgokat.
Amikor kitör a foguk, megtöltjük őket olyan fémekkel, amelyek megölik az elméjüket és ellopják a jövőjüket.

Amikor érintette a tanulási képességüket, olyan gyógyszereket hoztunk létre, amelyek betegebbé teszik és egyéb betegségeket okoznak, amelyekhez több gyógyszert hozunk létre. Előttünk gyengévé és gyengévé tesszük őket, az erőnkön keresztül.

Hirdetés

Depressziósak, lassan, elhízottak lesznek, és ha segítségért fordulnak hozzánk, még több mérget adunk nekik.

Figyelmüket a pénzre és az anyagi javakra összpontosítjuk, hogy soha ne kapcsolódjanak belső énjükhöz.Paráznasággal, külső örömökkel, videojátékokkal fogjuk elterelni a figyelmüket, hogy soha ne legyenek egyek minden egységével. Az elméjük a miénk lesz, és azt teszik, amit mondunk. Ha visszautasítják, megtaláljuk a módját, hogyan valósítsuk meg a tudatmódosító technológiát az életükben.

A félelmet használjuk fegyverként. Megalakítjuk a kormányaikat és ellenállást indítunk el bennük. Mindkét oldal a miénk lesz. Mindig elrejtjük a célunkat, de folytatjuk a tervünket. Ők elvégzik helyettünk a munkát, mi pedig a munkájukból.

A családjaink sosem fognak keveredni az övékkel. A vérünk tiszta (mert az). Rávesszük őket, hogy megöljék egymást, amikor velünk harcolnak.
Dogmán és valláson keresztül elkülönítjük őket az egységtől. Irányítani fogjuk életük minden aspektusát, és megmondjuk nekik, hogy mit gondoljanak és hogyan. Kedvesen kalauzoljuk őket, és hagyjuk, hogy elhiggyék, hogy terelgetik magukat.

A csoportjainkon keresztül ellenségeskedni fogunk köztük. Ha fény fog világítani közöttük, gúnyolódással vagy halállal oltjuk el, ami számunkra a legkényelmesebb. Szét fogjuk tépni egymás szívét és megöletni a saját gyermekeiket. Ezt a gyűlöletet a szövetségesünkként fogjuk elérni, és barátunkként dühöngünk. A gyűlölet teljesen elvakítja őket, és soha nem fogják látni, hogy konfliktusaikban mi leszünk a vezetőik.

El lesznek foglalva egymással. A saját vérükben fürdenek és megölik a szomszédokat, amíg látjuk, hogy ellenállnak nekünk.
Nagy hasznot húzunk ebből, mert ők nem látnak meg minket, mert ők nem látnak minket. Továbbra is boldogulni fogunk a háborúikból és a halálukból. Ezt addig ismételjük, amíg a végső célunk el nem érhető.

Továbbra is félelemben és haragban éltetjük őket, képeket és hangokat adunk nekik. Minden eszközt fel fogunk használni ahhoz, hogy ezt elérjük. Az eszközöket a munkájuk fogja biztosítani. El fogjuk érni, hogy utálják magukat és a szomszédjaikat.

Mindig elrejtjük előlük az isteni igazságot, hogy mindannyian egyek vagyunk. Ezt sose tudhatod meg! Soha nem szabad megtudniuk, hogy a szín illúzió, mindig azt kell hinniük, hogy nem egyenlőek. Cseppről-cseppen, cseppről-cseppen előrejutunk a célunk felé Átvesszük földjeiket, erőforrásaikat és vagyonukat, hogy irányítást gyakoroljunk felettük. Be fogjuk csapni őket, hogy elfogadják azokat a törvényeket, amelyek ellopják a kis szabadságukat. Felállítunk egy pénzrendszert, ami örökre bezáratja őket, adósságban tartva őket és gyermekeiket.

Amikor együtt betiltjuk őket, bűncselekményekkel vádoljuk őket, és egy másik történetet fogunk bemutatni a világnak, mert miénk lesz az összes média. A médiánkat arra fogjuk felhasználni, hogy irányítsuk az információáramlást és érzéseiket a javunkra. Ha felkelnek ellenünk, szétzúzzuk őket, mint a rovarokat, mert kevesebb annál. Bármit tehetetlenek lesznek, mert nem lesz fegyverük.

Hirdetés

Toborzunk néhányat, hogy vezessék terveinket, örök életet ígérjünk nekik, de örök életet, ami sosem lesz, mert ők nem belőlünk valók. A toborzókat ′′ kezdeményezettnek ′′ fogják hívni, és azt fogják hinni, hogy hamis átjárási rítusok a magasabb birodalomba. E csoportok tagjai azt fogják hinni, hogy egyek velünk, de sosem tudják meg az igazságot.

Soha nem szabad megtudniuk ezt az igazságot, mert ellenünk fordulnak.

Munkájukért földi dolgokkal és nagy címekkel jutalmazzák őket, de soha nem lesznek halhatatlanok, és nem csatlakoznak hozzánk, soha nem kapnak fényt és nem utaznak a csillagok között. Soha nem jutnak el a magasabb birodalomba, mert ha megölik, az megakadályozza a megvilágosodás birodalmába való átállást. Ez sosem fog rájönni.

Az igazság el lesz rejtve előttük, olyan közel!
Ó, igen, olyan nagyszerű lesz a szabadság illúziója, az lesz, hogy soha nem fogják megtudni, hogy a rabszolgáink.Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.