CímlapsztorikÉrdekes világ

Rubint Réka vallomása a túlvilágról: édesapja mentette meg “odaátról” a beteg édesanyját

Az őrangyalaink nem mások, mint a mi rég elhunyt szeretteink, akik “odaátról” egyengetik utunkat?

Réka története nagyon érdekes dolgokat vet fel. Szerintetek?

Rubint Réka elmesélte, hogy legutóbb erre akkor volt példa, amikor édesanyja koronavírussal fertőződött meg, ő pedig nagy aggodalmak közepette is minden nap fordított időt arra, hogy meglátogassa édesapját, akinek az elvesztése két évvel ezelőtt komoly veszteséggel járt a családban.

Hirdetés

“Anyukám decemberben koronavírusos lett és kétoldali tüdőgyulladást kapott. Rettentően aggódtunk. Nem telt nap, hogy ne mentem volna ki édesapám sírjához a temetőbe. A legnehezebb pillanatokban ismét mellettem volt és segített. Édesanyám felépült és napról napra erősebb”

– mesélte a Borsnak Réka.

Azt is elárulta, hogy édesapja jelenlétét legalább egyszer tapasztalta is már, ezzel is jelezve támogatását lánya felé. Mint mondja, édesapja sokat vadászott.

Az elmúlt két évben Réka többször találkozott a házuk melletti erdő szélén őzzel és szarvassal, ami édesapja halála előtt nem volt jellemző.

Mióta szeretett szülőjét elvesztette, a fitneszkirálynő kétszer is álmodott vele, egyszer pedig tisztán érezte a jelenlétét.

“Hiszem és tudom, hogy bár fizikailag már nem, de amikor szükségem van rá óv és vigyáz rám”

– mesélte el a történteket.

Édesanyja és édesapja hosszabb ideig együtt, majd külön élt, ilyenkor a közös programok tervezése során utóbbi új párja miatt mindig azon kellett töprengenie, kit hívjon meg a két fél közül, együtt ugyanis nem igazán működtek a programok.

Rékának nehéz volt az az időszak, főleg akkor, amikor családi ünneplésre került sor.

Hirdetés

Végül azonban mégis egymás mellett kötöttek ki ismét, ami a fitneszladyt teljesen boldoggá varázsolta, és édesapját is igyekezett a lehető legjobban kompenzálni azért, mert az előbb említett eseményeknél többször az ő kárára döntött.

“Édesapám két éve ment el, és az utolsó négy évben visszatalált anyukámhoz.

A világ boldogságát jelentette ez nekem, hogy újra jó viszony lett szüleim között és édesapámat mindenhogy igyekeztem kárpótolni a hosszas mellőzés után.

Hihetetlen szoros és szeretetteljes volt a kapcsolatunk, és ma is érzem a jelenlétét”

– fogalmazott.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.