Egyéb

Sitchin professzor elhallgatott kutatásai a sumer civilizációról és a Nibiruról

Tényleg megjósolták a világvégét? Amire a professzor rájött az ősi sumer agyagtáblák megfejtése után, annak egy részét soha nem lehetett publikálni, halála után ezen igazságnak csupán töredéke került elő.

Mi a teljes igazság a sumerokról és a Nibiruról, mely a próféciák szerint a Föld halálát okozza majd?

Több ezer éves legenda a Nibiruról

A Nibiruval régóta riogatják az emberiséget. A legendák szerint ugyanis ez lesz az a halálos égitest, mely mindent kipusztít majd azzal, hogy összeütközik a Földdel.

Hirdetés

Más elméletek és sejtések szerint nem ütközésről lesz szó, “csak” olyannyira közel halad el majd mellettünk, hogy az globális pólusváltást fog eredményezni, ami megpecsételi a földi élet sorsát, legalábbis a felszínen.

A sumerokról csak annyit, hogy mai ismereteink szerint az egyik legrégebbi ismert civilizáció volt a Földön.

Kvázi az emberiség bölcsőjének is tekinthetők, legalábbis civilizációs és társadalmi értelemben, az első írásrendszer is tőlük ered.

Hihetetlenül pontos csillagászati ismeretekkel rendelkeztek, melynek forrását nem tudni, így felmerült több ízben, hogy ősi idegen asztronautáktól kaptak valamiféle “égi tudásanyagot”.

Ennek a tudásnak a felhasználásával, vagy a kozmikus vándorok figyelmeztetésével született meg a Nibiruról szóló legenda.

Sitchin professzor elhallgatott kutatásai

Zecharia Sitchin professzor volt talán az első és lehet hogy az egyetlen professzor, aki tényleges igazságokat tárt fel, és olyan sumer leleteket is láthatott, melyeknek mára nyomuk veszett.

Az idők során ugyanis eltűntek, vagy szándékosan semmisítették őket meg, nehogy kiderüljön a teljes igazság.

A sumer agyagtáblákat tanulmányozva rengeteg megállapításra jutott a Nibiru-mítosszal kapcsolatban.

Nibiru a naprendszerünk állítólagos bolygója, amit a sumer dokumentált és megnevezett.

Hirdetés

Ősi idegen lények a sumer mitológiában?

Az Anunnakikat soha nem ábrázolták idegen űrbéli istenekként a sumer művészetben és ikonográfiában, hanem ők olyan szimbólumok, amelyekről Sitchin is részben úgy gondolta, hogy idegen eredetű lények lehettek.

A szárnyas korongok és a félholdak, melyek olyannyira elterjedtek a sumér ikonográfiában, ami nem véletlen.

Egy ősi, idegen civilizációval lehettek kapcsolatban a sumerok, ez magyarázhatja fejlettségüket, komoly matematikai ismereteiket és azt, hogy miért is tudtak a Nibiruról.

A NASA már tud róla?

Ma ugyanis egyre biztosabb, hogy valóban ólálkodik egy kilencedik bolygó a Naprendszerünk peremvidékén, mely ráadásul a feltételezések szerint kétszer akkora lehet, mint a Föld.

Egyes vélemények szerint a NASA valójában már rég bemérte és megtalálta a Nibirut, mások szerit még csak a nyomait fedezték fel.

Arról már mi is írtunk, hogy egyes összeesküvés elméletek szerint már a felső tízezer szervezi önmaga kimenekítését a bolygóról, mert már azt is tudhatják, mikor találkozik a Földünk a kilencedik bolygóval.

A szkeptikusabb elméletek szerint pedig bár valóban létezhet a kilencedik bolygó, az nem okoz katasztrófát, ugyanakkor kis eséllyel ugyan, de törmeléket lökhet a Kuiper-öv felől a Föld irányába.

A kilencedik bolygó keringési ciklusa ugyanis kísértetiesen megegyezik a földtörténet nagyobb tömeges kihalási eseményeivel.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!