CímlapsztorikÉrdekes világ

Soros Györggyel vacsorázott Orbán Viktor – terjedelmes vallomásban mesélte el

A fideszesek úgy felháborodtak a beszélgetésen, hogy majdnem ők fizették a számlát.

A Múzeum kávéházban ült le Orbán, Ungár Klára, Kövér László és Soros, de a fideszesek úgy felháborodtak a beszélgetésen, hogy majdnem ők fizették a számlát.

Soros Orbán elmondása szerint akkor úgy fogalmazott, hogy most már a konzervatívok a liberálisokkal összefogva legyőzték a kommunistákat (a marxistákat), tehát az újabb lépés, hogy a konzervatívokat kell legyőzni.

Hirdetés

Orbán visszaemlékezése szerint ezen talán a leginkább Ungár Klára háborodott fel “és a tiltakozásuknak mindhárman olyannyira hangot adtak, hogy majdnem ők fizették a Sorossal való vacsorát a Múzeum Kávéházban”.

Ezután az atv.hu forrásai szerint azt vezette le, hogy a “marxizmusnak“ ugyanakkor nem lett vége, a liberálisok pedig éppen amiatt, hogy összefogtak a baloldallal már nem is igazán tudnak demokratikusak lenni.

A miniszterelnök világpolitikai kérdésekről azt mondta, hogy a világgazdasági versenyben Kína már legyőzte az Egyesült Államokat, és már nem is ez a kérdés, hanem, hogy az Egyesült Államok vagy Európa lesz-e a 2. számú világgazdasági tényező.

Orbán Viktor a pikniken igazat adott Kövér Lászlónak abban, hogy Magyarországnak létérdeke, hogy az Európai Unióban legyünk, az viszont nem, hogy az eurózónában.

A szombaton megtartott kötcsei piknik a Fidesz egyik jelentős eseménye, amelyen csak meghívottak vehetnek részt.

A miniszterelnök ilyenkor ad iránymutatást hátországának.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.