CímlapsztorikMisztikum

“Szia apa, szeretlek” – Egy mérnök halott lányával beszélgetett egy általa fejlesztett szerkezet segítségével

Sikerült kaput nyitni a túlvilágra?

Az egész világot bejárta a találmány híre, igazi áttörés jöhet és a túlvilág cáfolhatatlan bizonyítéka?!

Egy bánat sújtotta villamosmérnök úgy hiszi, megtalálta a módját, hogy tizenegy éve halott lányával kommunikáljon.

Hirdetés

Gary Galka szakértelmét felhasználva megtervezett és megépített egy sor elektromágneses érzékelő eszközt, és azt állítja, hogy felvette legidősebb lányának hangját, miközben azt mondja, hogy:

“Szia apa, szeretlek.”

17 éves lányát 2004-ben halálos autóbaleset érte, miközben hazafelé tartott, és Gary, valamint a család állítása szerint pár napon belül megmagyarázhatatlan jelenségek kezdtek történni connecticuti otthonukban.

“Olyan dolgokat kezdett csinálni, hogy megszólaltatta az ajtócsengőt, váltogatta a tévécsatornákat, fel- és lekapcsolta a világítást,” – mondta Gary, aki a D.A.S. Distribution nevű vállalatot működteti Kelet Granbyben, és feleségével Cindyvel, valamint két másik lányával, Jenniferrel és Heatherel él együtt – írja az ÚjVilágtudat.

“Voltak alkalmak, amikor a feleségem Heatherrel és Jenniferrel ebédet kezdtek el csinálni, és hirtelen mindannyian úgy érezték, hogy valaki bejött a szobába,” – mondta Gary.

“Már az ágyban feküdtem, és éreztem, hogy valaki odajön az én oldalamon az ágyhoz, és egy súlyt éreztem a mellkasomon, mintha valakinek a feje nehezedett volna rám.”

“Mindez olyan dolgokká nőtte ki magát, hogy éreztük, valaki megérinti a vállunkat, a nevünkön szólít bennünket, és sokszor éreztük, hogy valaki megcsókolja a homlokunkat.”

Garyt mindezek meggyőzték a halál utáni kommunikációról, és nekilátott, hogy olyan egyedi eszközöket hozzon létre, melyek segítségével úgy remélte, hogy képes lesz beszélni legidősebb lányával.

Elektromágneses érzékelő rendszerek területén szerzett tudását felhasználva Gary megalkotta a Mel Meter 8704-et, melyet lánya után nevezett el.

Hirdetés

A számok azt az évet jelölik, amikor Melissa megszületett, és azt, amikor Gary szerint lánya átköltözött a szellemvilágba.

Emellett más eszközöket is kifejlesztett, mint például a “Spirit Box”-ot, mellyel Gary rögzítette lánya hangját, amikor azt mondta, hogy “Szia apa, szeretlek.”

A Galka család ragaszkodik ahhoz, hogy ezek az élmények valóságosak, és az elektronikus zseni Gary által létrehozott eszközök mindezt bizonyítják. Az egész család azt mondta, hogy érintkezésbe léptek Melissával, sőt megjelenni is látták az otthonukban.

“Én soha nem láttam Meliisát,” – mondta Gary. “De a kisebbik lányom Heather három alkalommal is látta.”

Gary szellem érzékelő készüléke ráadásul egy piaci rést talált, és az eszköz, melynek ára 79 és 350 dollár között mozog, igen sikeres lett.

“Korábban senki sem tudta kiszolgálni ezeket az embereket,” – mondta Gary, sőt még a Ghost Adventures című műsorban a Travel Channelen, és a Ghost Hunters szellemvadász sorozatban a SyFy-on is ezeket az eszközöket használják. “Több különféle Mel Meter segít a kutatásban.

Több mint 30 féle paranormális kutató eszközt hoztunk már létre. Előtte senki sem készített ilyen termékeket az embereknek.”

Gary kitart amellett, hogy ő és családja Melissával kommunikál, miközben az egész élmény katartikus élmény volt valamennyiük számára.

“Nagy megnyugvást jelent, amikor a szeretted a tudomásodra akarja hozni, hogy biztonságban van, és hogy minden rendben,” – mondta Gary. “Ez nagyon fontos számunkra.

A kommunikáció során mindannyian elkezdtünk gyógyulni.” Melissa nagy segítséget nyújtott a szüleinek abban a nehéz időszakban, hogy újra megtanulják élni az életüket.

“Ha nem vagy képes megtenni, akkor életed hátralévő részében egy mély és sötét helyen leszel.”

Hogy teszteljék az elméletet, a Travel Channel Ghost Adventures című sorozatának készítői Gary készülékét használták, valamint csúcstechnológiás hőképeket, hátha meglátják, ahogy Melissa kommunikál a családjával.

Tragikus tapasztalata által kényszerítve Gary szeretné készülékét olyan családok segítségére használni, akik hasonló mély gyászon mennek keresztül.

“Fogtam a kezét, és mondtam neki, hogy tartson ki. És hogy minden rendben lesz,”

– idézi fel Gary azokat a pillanatokat, amikor lánya balesetének helyszínére érkezett, mielőtt kómába esett, és később a kórházban meghalt.

“A kezem a szívén volt, és éreztem, ahogy megáll.”

Mint Katolikus, Gary elismeri, hogy hisz a halál utáni életben, és a paranormális készülékeinek eladásából származó bevétel egyharmadát gyászcsoportoknak adományozza.

Azokról szólva, akik szkeptikusak a családi tapasztalataikkal kapcsolatban, Gary reméli, hogy mindenki képes egy nyitott gondolkodásra.

“Úgy érzem, hogy segíteni tudunk a gyászoló szülőknek azzal, hogy bemutatunk nekik olyan családokat, melyek tagjai képesek voltak túléni a fájdalmat, és vigasztalást nyertek tudván, hogy gyermekük jó helyen van, megmutatva számukra, hogy van remény.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!