Misztikum

Szigorú rendje van annak, ki léphet be a Mennybe – állítja egy halálból visszatérő nő

Elmondta, hogy mi alapján dől el minden.

Egyre biztosabb, hogy a legújabb kutatások szerint is létezhet valamiféle dolog odaát, egy másik létsík, egy alternatív dimenzió, melyet ma Mennyországnak gondolunk.

Ezt támasztják alá nemrég haldoklókon végzett agyi jelek utáni kutatások is, ezekről itt írtunk bővebben.

Hirdetés

Egy nemrég a halálból visszatérő nő, Emily beszámolója pedig szintén azt a meggyőződést erősíti, hogy van odaát valami.

Egyúttal részletesebb képet kaphatunk arról, hogy milyen szabályok vannak “odaát”, milyen a hierarchia és a rendje annak, hogy ki léphet át a “Mennyek kapuin”.

A 40 éves Emily eredetileg 39 évesen egy súlyos fertőzés szövődményeként került kórházba.

Állapota folyamatosan rosszabbodott, majd kómába került, végül pedig összesen 22 percen át volt a klinikai halál állapotában.

Ezen idő alatt ő úgy érezte, hogy napok telnek el.

Egy hosszú sötét alagútban ébredt, amelynek a végén fehér fény volt és efelé kezdett el sétálni.

Az alagút végén egy híd vár mindenkit – állítja Emily.

A híd végén pedig annak a világnak a kapui vannak, ahová mindannyian igyekszünk az életünk során, tettekkel, élményekkel, a döntéseinkkel, de nem mind nyerhetünk végül bebocsátást.

Léteznek egyfajta “élet revizorok”, akik előtt számot kell vetnünk azzal ahogyan éltünk, ahogyan másokhoz viszonyultunk, a barátokkal bántunk.

Hirdetés

Ők a lelkiismeretünk, amivel el kell számolnunk – állítja Emily, aki szerint ezek a revizorok végig nézetik mindenkivel azt a bizonyos filmet.

“Az élete filmjét. Ez telepatikusan működik, senki sem szól egy szót sem, de te újra átéled életed főbb állomásait. A bűneidet, a legszebb és legrosszabb pillanatokat, de egyfajta kívülállóként”.

Emily hozzátette:

“Szigorú rendje van annak, ki léphet be a Mennybe. Minden azon múlik, hogy TE saját magadnak meg tudsz-e és meg akarsz-e bocsátani.”

Az önmarcangoló embereket vagy visszaküldik az életbe, mert még nem jött el az idejük, vagy ha az élettel összeegyeztethetetlen módon kerültek a túlvilágra, akkor a “senki földjére”, azaz kómába kerülnek, vagy rosszabb esetben a pokolba

-tette hozzá a nő.

Természetesen Emily történetét nem mindenki fogadja el.

A szkeptikusok szerint semmilyen bizonyítékkal nem tud szolgálni a nő arra, hogy nem hallucinációkról van szó, vagy puszta látomásokról.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!