Érdekes világ

Te irányítasz, vagy a világ irányít téged? 5 lépés, hogy megszerezd újra magad felett a kontrollt

A világ mindent és mindenkit manipulál. A hatalmasok a pórnépet, a politikusok a tömegeket, a média pedig a komplett társadalmat.

Téged vajon kik irányítanak?

Ne hagyd, hogy a világ melyben élsz, irányítson, kihasználjon. Ne az élet használjon egyfajta eszközként, hanem te használd fel az életet a saját boldogságod eléréséhez.

Hirdetés

Ne legyél dróton rángatott Marionett-bábu, mint az emberek 90%-a, és próbálj meg kilépni a kereteid közül az alábbi 5 lépéssel:

Vizsgáld felül saját magad

Amikor kellemetlenül érezd magad egy adott hír, vagy információ hallatán, vagy pusztán egy vélemény miatt kezd el kattogni az agyad, és kifejezetten nyomasztó érzések törnek rád, vedd észre, hogy tudat manipuláció áldozata vagy.

befolyásolni akarnak a legbelső meggyőződésedben, ez pedig egy természetes védekező mechanizmus a részedről. Ha ezt felismered, már elindultál a helyes úton.

Hallgass és figyelj

A média, bizonyos csoportok és emberek sokszor csak arra törekednek, hogy megláttassák veled a saját nézőpontjukat, és semmi mást, csak a sajátjukat.

Amikor hallgatsz anélkül, hogy megváltoztatnád a nézőpontodat, megadod, amit akar, hogy meghallgasd őt. Ezzel mintegy “kicsavarod a fegyvert” a kezéből. Ő azt gondolja, hogy manipulált téged, közben az álláspontod rendíthetetlen marad.

A kelet irányának fenntartása

Soha ne feledd, hogy a te nézőpontod a te szemszögedből ugyanolyan érvényes, mint azoké, akik egészen mást próbálnak veled elhitetni.

A keret irányításának fenntartása a pozíció és a perspektíva megőrzéséről szól, még akkor is, ha valaki másnak egy ezzel versengő perspektívája van.

Nem kell meghátrálnod, hogy megszerezd a másik rokonszenvét, de fenn kell tartanod a saját nézőpontodat, amit magadban igaznak tartasz.

Lépj ki a keretek közül

A tudatmanipulátorok, az emberi tömegeket befolyásoló hatalmasságok és rendszerek valójában arra törekednek, hogy az embereket egyfajta “dobozba” zárják.

Hirdetés

Egyként kezeljék őket, ahonnan senki nem ugrik ki, mert a többi visszahúzza,és így könnyű különféle hazugságokat “átnyomni” az agymosott tömegnek nevezett masszán.

Lépj ki ebből a dobozból. Éld máshogy az életed mint a többiek, gondolj MÁST a világról, éld teljesen másképp a hétköznapjaidat. Ezáltal szabad leszel, és többé nem érvényesek rád azok a szabályok, amik a dobozban kuksolókra érvényesek.

Nyisd fel mások szemét is

Nagyon fontos tudnod, hogy a manipulatív rendszerek, melyekre számos hatalom és monolit rendszer épül, mind nagyon félnek a tudatos emberektől.

A tudatos emberek ugyanis tudatosan válogatják meg az információkat, utána járnak a dolgoknak, igazi “igazságkeresők”.

És az ilyen emberek a legveszélyesebbek a tömegeket sötétségben tartó rendszerek számára. Ezért fontos, hogy minél több emberrel oszd meg a tudást, segíts nekik ebben az 5 lépésben kiszabadulni a manipuláció fogságából.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!