Érdekes világ

Terjed a szupergazdagok körében a vámpír arcpakolás: tömegével fertőződnek meg az emberek?

Kiderült a teljes igazság az elit titkos kezeléséről?

Alapból is elég véres dolog a vámpírarcpakolás, ám ha nem megfelelő szakembertől kéri az ember, akkor akár az egész életét is tönkreteheti.

Pedig most ez az ami egy ideje úgy terjed az elit, a szupergazdag körkben, mintha valamifajta függőséget okozó drog lenne.

Hirdetés

A világelit ezzel tartja magát fiatalon?

A kezelés támogatói állítják: biztosan tudható, hogy ha plazma kerül az arcba, akkor a test úgy fogja érzékelni, mintha sérülés lenne ott, ezért a regeneráció fókuszába kerül a bőrterület, és rengeteg kollagén termelődik.

A vérplazma kezelés neve tehát valóban találó: Drakula vagy vámpír arcpakolás.

Egyes konteók szerint a fiatalok vérével tartja fitten és kortalanul magát az elit egy bizonyos rétege.

Noha erre soha semmilyen konkrét bizonyíték nem kerül elő, még ma is sokan úgy gondolják, hogy a gazdag világelit erkölcstelen kezeléseket vesz igénybe, hogy elérje az örök fiatalságot.

Létező valós kezelés, de nagyon bizarr

De vajon mennyire misztikus kezelés ez az egész, és pontosna mit takar?

Nuygodtak lehetünk, az biztos, hogy nem csecsemők és fiatalok vérét hasznáéják fel, mint ahogyan számtalan ezzel kapcsolatos konteó állítja.

A kezelés azt jelenti, hogy apró tűkkel először kiszívják az ember vérplazmáját, szétválasztják a komponenseit, majd ismét apró tűkkel az arcbőr alá juttatják a vérplazmát, hogy ott kisimítsa a ráncokat, és megfiatalítsa a bőrt.

A kezelés az utóbbi hónapokban egyre népszerűbb a plasztikázók körében. Ehhez hozzájárulhatott az is, hogy olyan hírességek reklámozták a közelmúltban, mint például Kim Kardashian.

A kezelés egyébként még Kardashian szerint is „kemény”, valamint fájdalmas. Később egy blogposztban arról írt, hogy meg is bánta, hogy elvégeztette magán.

Hirdetés

Az Independentnek ekkor Dr. Darren McKeown plasztikai sebész arról beszélt, hogy az arckezelések között a legvitatottabbakhoz tartozik a vámpírplasztika. „Azért ilyen vitás a kezelés, mert a mögötte álló bizonyítékokat a legnagyobb jóindulattal is csak zavarosnak lehet nevezni” – mondta

Nem veszélytelen, elkezdtek fertőződni az emberek?

Mint ahogyan arról már több médium is beszámolt, a kezelések hatására több emberben komoly fertőzések léptek fel.

Három nő is HIV-fertőzött lett, miután egy engedély nélkül működő klinikánál végeztették el az úgynevezett „vámpírarcpakolást”, számolt be róla nemrég a Guardian.

Az amerikai egészségügyi hatóság, a CDC szerint ez volt az első eset a történelemben, hogy a rettegett vírus egy kozmetikai beavatkozás közben használt tűn keresztül fertőzött meg embert.

Kiderült: az erre kijelölt „kórházakban” rendszeresen megesett, hogy többször használtak olyan orvosi eszközöket, amelyeket a szabályok szerint egy használat után ki kell dobni – például tűket.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!