Érdekes világ

Jön a világvége? Az apokalipszis lovai tűntek fel Londonban, miközben megállt az Erzsébet-torony órája

Egyesek a végidők kezdetére várnak. Mi a fene folyik a Földön?

A Big Ben órája szerda reggel megállt, 9 órakor lefagyott, és helytelen számot ütött a harang. Ezt követően két lovat láttak London központjában száguldani nyereggel a hátán, az egyiket vörös anyag borította, amely a bámészkodók szerint vérre emlékeztetett.

Az Erzsébet-torony órája körülbelül egy órára megállt, mielőtt 10:15-kor folytatta a helyes idő megjelenítését. Érdekes módon a Big Ben úgy harangozott, mintha 10:06-kor 11 óra lenne, annak ellenére, hogy az óra 9 órát mutatott.

Hirdetés

A források megemlítették, hogy ezek az időszakos megállások normális részét képezik az óra “bejáratási” folyamatának, amikor mozgása beáll.

Ugyanezen a napon két ló tűnt fel üres nyergekkel, ahogy London központjában vágtatnak. Úgy tűnt, hogy az egyik lovat vörös anyag borította, amely megfigyelők szerint vérre hasonlított. Az ITV News által rögzített felvételen egy fekete és egy fehér ló száguld végig a város főbb útvonalain.

A járókelők filmen örökítették meg ezt a szokatlan eseményt. A lovak eredete, a kíséret hiányának oka és a fehér lovat borító vörös anyag, amely vérnek tűnik, továbbra is ismeretlen.

Jelentések szerint a lovakat a Tower Bridge és a Limehouse alagút közelében látták. Egy személy megjegyezte: “Elrohantak mellettem a Tower Bridge és a Limehouse alagút között, őrült dolog volt.”

Daniel Hewitt az ITV-től közzétett egy videót az interneten, amelyben kijelentette: “Most voltam szemtanúja két lónak, amelyek London központjában vágtattak Aldwych-on keresztül. Úgy tűnik, hogy az egyik vérrel van bekenve.”

Hozzátette:
“Hívtuk a rendőrséget. Az egyik ló nekiütközött egy fekete taxinak. A másikat vérnek látszó anyag borított. Ez szörnyű.”

“Csak elfutottak mellettem a Cannon Streeten, egy rendőrautó üldözte őket. Borzalmas volt.”

A kétszázadik évfordulójához közeledő Big Ben órát a 19. század közepén avatták fel, így időnként megáll. Azonban a Londonon átvágtató véres fehér ló és az óra megállásának egybeesése olyan hátborzongató esemény, amely dacol a puszta véletlennel.

Egy ilyen eseményt még misztikus filmekben sem ábrázolnak, ami azt sugallja, hogy jelentős előjelként értelmezhető.

Hirdetés

A jelzést az óraszámlapon lévő számok sugallhatják: 9 óra, 11 óra az ütések számával. A tényleges idő jelenleg nem világos – 10:06. Lehet, hogy ez június 10-re vagy november 6-ra utal? Vagy talán egy fontos pillanatot jelent, például amikor egy aszteroida becsapódhat a Földbe?
A brit összeesküvés-elméletek hívei kíváncsiak, és felidéznek egy hírhedt kártyát az illuminátus pakliból.

Az újságírók nem sokkal később az eset után kiderítették, hogy a lovak a napi reggeli gyakorlatuk során szöktek meg a Horse Guards Parade-on Whitehallban 8:40 körül. Ezek nem közönséges lovak voltak, hanem a királyi szertartási lovas ezredhez tartoztak. Ha ez a sötét középkorban történt volna, amikor Londonban rengeteg ló volt, szörnyű ómennek tekintették volna. Ma talán még baljóslatúbb jelnek tekinthető.

A kommentátorok párhuzamot vonnak az Apokalipszis három lovasával. Az incidensben két ló vett részt, egy fehér és egy fekete, az egyik vérfoltosnak tűnt, hasonlított egy vörös lóra. Nem világos, hogy az anyag vér vagy festék, vagy a lótól vagy egy sérült lovastól származik. Ha vér, a
következmények súlyosabbak.

Ezt az eseményt nemcsak Anglia, hanem az egész világ számára előjelnek tekintik, tekintettel London globális jelentőségére.

Most három lehetőséget kell mérlegelnünk.

Az első lehetőség az, hogy az incidenst valaki Anglia ellen neheztelve vezényelte. Az eredmény a várakozásoknak megfelelően alakult: véres lovak vágtattak Londonban, miközben idős asszonyok keresztet vetettek és az Apokalipszist emlegették.

A második lehetőség az, hogy az incidenst befolyásos személyek, például az illuminátusok vezényelték azzal a szándékkal, hogy jelezzék a világnak, hogy ideje bunkerekben menedéket keresni, felkészülve az éhínségre, a járványokra és a harmadik világháborúra.

A harmadik lehetőség az, hogy az esemény puszta véletlen volt, hiteles misztikus jel. Egy ilyen jel valószínűleg nem jó előjel a nemzetek és népek számára.

Annak ellenére, hogy nem a Big Ben van az illuminátus kártyán, és az óra nem mutatott 10:06-ot, nem lehet kizárni annak lehetőségét, hogy valamilyen jel legyen a világ számára.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!