Egyéb

Titkosszolgálatok vagy konkurenciaharc miatt bukott Szájer? Furcsa dolgok derültek ki

A kiérkező rendőrök a szervező szerint végig videóztak és nem is mindenkit igazoltattak.

Egyre több elmélet lát napvilágot Magyarországon arról, hogy a botrányba keveredett Szájer József bukása titkosszolgálatok fondorlatos munkájának eredménye lehet-e. Vajon tényleg csapdát állítottak a politikusnak?

Esetleg az egész szimpla véletlen volt?

Hirdetés

Szájer ugyanis mindeddig sebezhetetlennek tűnt, és bizonyos, hogy nem az első buli volt ez, amin részt vett.

A magyar titkosszolgálatok TUDTAK róla, hogy milyen nemi identitású, ami sok kérdést felvet.

Például azt, hogy nem érezhette-e a teljes kormány és a titkosszolgálat azt, hogy disszonáns meleg, drogot rendszeresen titokban fogyasztó politikusként egy kirekesztő, sok tekintetben keresztény konzervatív életmódon alapuló alaptörvényt írnia, hiszen maga Szájer büszkélkedett el arról, hogy a ipad-jén készült annak szövegezése…

Ha a szexparti házigazdája, David Manzheley (29) kötődik a titkosszolgálatokhoz, akkor igen alapos fedést kapott, hogy lebuktathassa Szájert: már három éve szervez orgiákat, Twitter-fiókján jóval több mint háromezer – szinte kizárólag meleg – ismerőse van.

A Blikk megkereste a férfit, aki több furcsa körülményről is beszámolt:

Nem tudtam, hogy Szájer konzervatív politikus, de akkor ez nagy meglepetés lehet Magyarországon. Én csak azt sajnálom, hogy mindez az én lakásomban történt – magyarázta.

Állítása szerint Szájert egy, az éjszakai életben jól ismert belga férfi hívta magával a rendezvényre, ő maga korábban nem találkozott a politikussal.

A rendőrség hivatalosan azért érkezett ki péntek este, mert értesítést kaptak, hogy több ember tartózkodik a lakásban, mint ami megengedett. Itthoni találgatások szerint elképzelhető, hogy a szolgálatok ugrasztották oda a rendőröket. David szerint ennél jóval egyszerűbb a helyzet.

“Van egy riválisom, aki szintén ilyen bulikat rendez. Egy grúz politikai menekültről van szó, ő hívta ki a rendőröket. Jól ismer engem, és féltékeny rám, amiért én ingyen rendezek partikat, míg ő pénzt kér vendégeitől”

Hirdetés

– mondta.

Manzheley említett azért pár fura körülményt is. Szerinte ugyanis voltak olyan vendégek, akiknek a rendőrök felírták az adatait, és volt, akiktől el sem kérték a dokumentumaikat.

Manzheley szerint egyébként a rendőrök végig videóztak a rajtaütés során, tehát egészen konkrét bizonyítékaik lehetnek.

Arról is beszélnek azóta, belga és hivatalos ügyészségi források, hogy kilenc a magyar kormányhoz köthető politikus is jelen volt a “kanbulin”, és voltak köztük emellett lengyelek is és egy észt diplomata.

Azóta Észtország elismerte, hogy a Szájer által “fémjelzett” bulin valóban részt vett az egyik diplomatájuk.

A Telexnek sikerült a brüsszeli kanbuli szervezőjén kívül elérni egy másik külföldi férfit, aki otthonosan mozog a brüsszeli meleg színtéren. Ő azt mondta, bár Davidet személyesen nem ismeri, mert ő nem jár olyan bulikba, ahol „öregek is vannak”, az egész sztoriban neki egyáltalán nincs gyanús pont.

Állítása szerint David többé-kevésbé ismert figura a szcénában, szóval nem újonnan feltűnt szereplőről van szó.

Állítása szerint Brüsszelben a munkád nincs veszélyben amiatt, hogy veled azonos neműekkel létesítesz ilyen jellegű kapcsolatot.

Egyes szakértők kész tényként állítják, hogy szándékosan tőrbe csalták a magyar politikust, régóta tudva nemi identitásáról.

Hogy van-e azt a közeljövőben deríthetik ki.

De az is könnyen lehet, hogy talán soha nem kerül nyilvánosságra, hogy ez az egész ügy egy EU és Magyarország közötti leszámolás része volt-e, vagy sem.

Brüsszel “tökéletes csapdája”?

Vagy egy képmutató, magát sebezhetetennek gondoló politikus önszerű bukása?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.