Tudomány

Több órán át még visszatérhet a tudat a túlvilágról, a halál egy másik valóságréteg- állítják a tudósok

Létezhet túlvilág, ráadásul lehet is visszaút a halálból, mely csupán egy folyamat és egy ideig még visszafordítható – döbbenetes összefüggéseket tárhattak fel.

A halál kérdése időtlen idők óta foglalkoztatja az embereket.

Egyesek úgy vélik, hogy semmi sem történik velünk, csak meghalunk. Mások viszont úgy gondolják, hogy a lelkünk tovább él halálunk után.

Hirdetés

Néhány kutató azt állítja, hogy megvan a tudományos alapja annak, hogy ez lehetséges.

Most végre pont kerülhet a kérdésre, legalábbis bizonyos értelemben, a tudatunkkal kapcsolatban.

A tudósok ugyanis megdöbbentő összefüggéseket tártak fel.

Létezik egy olyan hipotézis, miszerint valójában nem is az agy hozza létre magát a tudatot.

A kutatók úgy vélik, lehetséges, hogy van egy másik valóságréteg, amit még nem fedeztünk fel, és ami lényegében túl van azon, amit az agyról tudunk, és meghatározza a valóságunkat.

Ma már egyre többen hisznek abban és nyitottak a tudósok között kis azzal kapcsolatban, hogy a tudatunk ily módon független a testtől, legalábbis egy darabig még “visszahozhatóak” vagyunk akár “odaátról”, ebből a másik valóságrétegből is.

Vagyis a testünk halálát túléli a tudatunk, mely máshová kerülve egybeolvad azzal az ismeretlen dimenzióval vagy síkkal, amit ma még nem ismerünk és aminek létezése egyelőre csak hipotetikus.

A kvantumfizika furcsa törvényszerűségei is azt bizonyítják közvetve, hogy a világunkat nem teljesen ismerjük még, és hogy van egy másik valóság a mi valóságunkon kívül.

Stuart Hameroff és Sir Roger Penrose tudósok szerint a tudat egyszerűen ezen a nem sejt-, hanem kvantumszinten tárolt információ.

Hirdetés

Halálunkkor a kutatók szerint nem semmisül meg a tudatunk, hanem “egyszerűen szétoszlik és szétterjed a világegyetemben”.

A müncheni Max Planck Fizikai Intézet kutatói szerint a halál után egy végtelen túlvilág létezik. Szerintük a világ, amelyben élünk, csak a saját észlelésünk érzékszerveinken keresztül, de a lelkünk ebbe a végtelen túlvilágba kerül, amikor a testünk meghal.

A halálközeli élményeket átélt emberek a bizonyíték, hogy egyesek képesek visszatérni, “visszahozni” a tudatukat ebből a másik világból.

Léteznek történetek olyanokról is, akik perceket, órákat töltöttek a klinikai halál állapotában, és “ép ésszel és lélekkel” tértek vissza, megdöbbentő beszámolóval “odaátról”.

Mindezeket egybevetve vélik a tudósok úgy, hogy valóban létezhet túlvilág, a tudatunk pedig oda kerül át a halál pillanatában.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.