Címlapsztorik

„Több vagyok annál, hogy elvittek a toi toi mögé” – megszólalt a Palacsintafesztiválon “megtöltött” lány

Azahriah nem is sírva hívta fel a barátnőjét az eset után, hanem vele cigizgetett. Újabb botrány van, áll a bál a kétszínű énekes körül.

Május végén nagy vihart kavart egy netre feltöltött videó, amelyen Azahriah a Szolnoki Palacsintafesztiválon, a színpad mögötti toi toi vécéknél közösült egy lánnyal.

Most Lakatos Levente műsorában látta vendégül Budai Laurát, aki Azahriah után a saját szemszögéből is elmesélte a történteket.

Hirdetés

Budai elmondta, azért vállalta a nyilvánosságot, mert az eset után az interneten először egy olyan lányt támadott meg a közvélemény tévesen, aki nem is volt ott a palacsintafesztiválon.

A 19 éves lány elmondása szerint nem ő kezdeményezett Azariahnál, az énekes közeledett hozzá.

“Nagy szó volt, hogy egyáltalán velem beszélget, szinte a példaképem a srác”

– emlékezett vissza az estére, hozzátéve, szemmel láthatóan ittas volt Azahriah, aki később a toi toi vécékhez ment, innen hívta be a lányt.

A fiatal lány elmondta, nem ment volna bele a toi toi mögötti afférba, ha tudta volna, hogy Azariah kapcsolatban van – ehhez később hozzátette, hazafele, az autótóban, egy barátnőjétől tudta meg, hogy az énekesnek van párja.

Elmondása szerint nem tudták, hogy a toi toi vécékre mások is rálátnak, visszaemlékezése szerint ez egy nyugis, fás rész volt.

A fiatal lány többször is elmondta, hogy utólag nem menne bele a légyottba, és nehezményezi, hogy Azahriah nem védte meg jobban a nyilvánosság előtt – az énekes a történtek után egy azóta törölt Instagram-posztban azt mondta, nem bánja, hogy a videó kikerült, viszont azt, hogy a barátnőjét megcsalta, igen.

(…) Lelkileg annyira lenyomott ez az egész, hogy kívülről fájt. Csak sírni tudtam

A fiatal lány szerint családja a TV2 riportjából tudta meg a történteket, édesapja kiállt mellette, édesanyjával viszont hetekig nem beszéltek egymással.

Hirdetés

A interjú hatalmas port kavart, már több mint 130 ezren látták, kevesebb mint egy nap alatt.

Több kommentelő is kiakadt azon, hogy miért kell most erről nyilatkozni és szerintük csak a hírnév miatt tálalt ki Laura az esetről.

Mások szerint viszont az énekes élt nagyon durván vissza a népszerűségével és a lányokat egyfajta szsebkendőnek használja…

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!